Elektrikli Şarjın Yeni Durağı: Eşarj, Şimdi Dinlenme Noktası 'Deşarj'la Yola Çıktı!

Enerjisa Enerji'nin tamamıyla iştiraki olan araç şarj istasyonu operatörü Eşarj, sürücülere seyahatlerinde konforlu bir deneyim sunacak dinlenme noktası 'Deşarj'ı hizmete sundu. Türkiye'de ilk ve en fazla hızlı şarj istasyonuna sahip olan Eşarj, sürücülerin araçlarını şarj ederken dinlenebilecekleri ve keyifli vakit geçirebilecekleri bir dinlenme noktası olan 'Deşarj Noktası'nı ilk olarak Aydın Söke'de hizmete sundu.

Elektrikli Şarjın Yeni Durağı: Eşarj, Şimdi Dinlenme Noktası 'Deşarj'la Yola Çıktı!

Elektrikli Araç Şarjı İle Kahve İçme Hayali Gerçekleşiyor

Eşarj'ın kuruluşundan bu yana sektöre örnek olacak müşteri deneyimi uygulamalarını hayata geçirdiğini belirten Enerjisa Enerji CEO'su ve Eşarj Yönetim Kurulu Başkanı Murat Pınar, "İlklerin şirketi Eşarj olarak, elektrikli araç kullanıcılarının şarj istasyonlarında geçirdikleri zamanın ne kadar değerli olduğunu biliyoruz. Batarya teknolojisinin gelişimi ile beraber araçların menzili artarken bir yandan da şarjlanma süresinin en aza indirilmesi için inovasyon çalışmaları yapıyoruz. Yeni istasyon kurulumlarında DC yani hızlı şarj istasyonunu önceliklendirerek elektrikli araç tercihinin önündeki bekleme süresi bariyerini ortadan kaldırmayı hedef biliyoruz.

Bekleme Süresini Değerli Anlara Dönüştürmek

Bekleme süreleri kısalsa dahi, bu süre içinde müşterilere konfor sağlama hedefiyle çıktıkları yolda, 'Bir kahve içme süresinde aracınızı şarj edin' hayalini gerçekleştirdik. Seyahat severlere konforlu bir dinlenme ortamı sunan 'Deşarj' noktamızı Aydın Söke'de hizmete sunduk. Bu benzersiz uygulama ile ücretsiz olarak sunduğumuz hizmetler, Eşarj'ın sektördeki farkını ortaya koyuyor. İdeal bir molada, seyahat eden bir aile aracını hızlı şarj istasyonumuza bıraktıktan sonra Deşarj noktamızda kahvesini içip ücretsiz WiFi ve televizyondan yararlanabilir, bu esnada çocuklar da oyun alanında keyifli vakit geçirebilir. Deşarj noktalarının sayısını artırarak yaygınlaştırmak konusunda heyecanlı ve kararlıyız."

2023/07/09/togg1.webp

Ücretsiz Hizmetlerle Deşarj Noktası

Deşarj noktasının bulunduğu istasyondaki 120 kW gücündeki 2 DC Şarj cihazı ile araçlar hızlı bir şekilde şarj dolumunu gerçekleştirebilecek. Eşarj müşterileri, molalarını yeni Deşarj Noktası'nda verebilecekler. İstasyondaki TV, internet bağlantısı, kahve makinesi ve çocuk oyun alanı gibi ücretsiz hizmetlerle öne çıkan Deşarj, aynı zamanda sıcak yaz aylarında sürücülere serin bir mola imkanı sunacak. Eşarj, elektrikli araç kullanıcılarına özel bir dinlenme alanı bulma konusunda önceki deneyimlerini unutturmayı hedefliyor. Aydın'ın Söke ilçesindeki Koyuncu Kia bayisinde yer alan ilk Deşarj Noktası, aynı anda 10 kişiye kadar hizmet verebilecek büyüklükte olup, konforlu bir şarj deneyimi sunuyor.

Elektrikli araçların karbon emisyonlarını azaltmada tam potansiyellerine ulaşmaları için çalışan Türkiye'nin ilk şarj operatörü olan Eşarj, yenilebilir enerji sertifikası alan ilk şarj operatörü (IREC, YEK-G), ilk DC şarj istasyonu ve elektrikli araç markaları ile anlaşmalı ilk şarj operatörü unvanına sahiptir.