Elektrikli Kia Niro Kasım Güncel Fiyat Listesi

2022 yılında yeni modeli ile alıcılar ile buluşan Kia Niro, hibrit ve tamamen elektrikli modelleriyle Türkiye’de satışa çıkarıldı. Şimdi yeni Kia Niro’nın güncellenen özellikleri ve kasım ayı fiyat listesini yazımızda sizlerle paylaşıyor olacağız.

Elektrikli Kia Niro Kasım Güncel Fiyat Listesi

    Geçtiğimiz senenin Kasım ayında ülkemize gelerek satışa çıkartılan Kia Niro, Ağustos ayında 2022 Kia Niro Hybrid, 204 PS (150 kW) güç ve 255 Nm tork üreten elektrik motorla Türkiye’de satışa sunulmaya başlamıştı. 


    0-100 km/s hızlanmasını 7,8 saniye ile tamamlayabilen Kia Niro, yeni hızı 167 km/s ile sınırlanmış durumda.
    2022 yılındaki yeni elektrikli sürümü ile birlikte Kia Niro’nun Prestige donanım seviyesine 17 inç alüminyum alaşımlı jant, LED aydınlatma özellikleri, otomatik yanan farları, ön ve arka park sensörleri ve elektrikli açılabilen sunroof bulunmasıyla dikkatleri üzerine çekiyor.


    Yeni Kia Niro’nun Fiyatı, Fiyat Değişimi ve Kasım Ayı Fiyatı 
    2022 Kia Niro’nun Türkiye’deki fiyatı, ağustos ayında 1 milyon 399 bin TL’ydi. Aracın eylüldeki fiyatı da 1 milyon 415 bin TL’ye kadar çıkmıştı. Ekim ayında gelen zam ile birlikte ülkemizdeki satışı 1 milyon 470 bin TL olmuştu. Kasım ayında ise aracın güncel fiyatı 1 milyon 550 bin TL oldu.