Elektrik-Su-Doğalgaz Aboneliği 81 İlde O Tarihte Başlayacak

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay yaptığı son dakika açıklamasında S400 'lerin teslim tarihine ve e Devlet üzerinden elektrik, su, doğalgaz abonelikleri tarihine değindi.

Elektrik-Su-Doğalgaz Aboneliği 81 İlde O Tarihte Başlayacak

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay 'dan S400 ve e devletten elektrik, su, doğalgaz aboneliği açıklaması.

Anadolu Ajansı Editör Masasına konuk olan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, gündeme ilişkin konulara değindi ve S400 'lerle ilgili şu ifadeleri kullandı:

"Bizi zerre kadar tanıyan birisi varsa dünyada eğer bu millete bir şeyi yaptırmak istemiyorsanız sakın ola ki tehdit dilini kullanma der. Tehdit diline boyun eğen bir millet değiliz biz. Kurtuluş savaşındaki ortamı hatırlayın.

Tehdit diliyle değil Türkiye kararını verirken sadece kendi çıkarlarını düşünür ve Türkiye de onu yapıyor. Şimdi NATO'ya baktığınız da onlar da aynı şeyi açıklıyor. Bunun örnekleri de var Yunanistan S-300'lerle ilgili efendim teknoloji farklıymış. Güldürmeyin bizi... Bugün imza attık ertesi gün imzamızı geri aldık böyle bir ülke değiliz biz attığımız imzanın arkasında dururuz. Türkiye'nin sınırlarında tehdit vardır. Bunun için de gereken yapılmıştır.

Türkiye artık teknolojiyi sadece kullanan bir ülke olamaz işbirliği yapacaksak teknoloji transferi de olmak zorundadır. Biz ne dediysek olmaz dediler. Ne yapmamızı istiyorsunuz. Türkiye'de döndü bunlar olmayınca S-400'lere döndü. Bu da tüm dünyanın gözü önünde konuşulan bir karardır. İlk teslimatı da Temmuz'da almayı düşünüyoruz."

E DEVLET ÜZERİNDEN ABONELİKLER

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, açıklamasının devamında ise iki ay içerisinde tüm illerde e-devlet kapısı üzerinden elektrik, doğalgaz, su aboneliği ve internet ile fesih işlemlerinin yapılabileceğini bildirdi.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA