DPB Kapatıldı mı? 2019 Kamu Personeli Alım İlanları Hangi Sayfada Yayımlanacak?

Devlet Personel Başkanlığı resmi internet sayfası kapatıldı mı? DPB'ye ve kamu personeli alım ilanlarına neden ulaşamıyorum? Memur alımı ilanları nerede yayımlanacak? Detaylar haberimizde.

DPB Kapatıldı mı? 2019 Kamu Personeli Alım İlanları Hangi Sayfada Yayımlanacak?

Devlet Personel Başkanlığı kapatıldı mı? İlanlar nerede yayımlanacak?

Bilindiği üzere 9 Temmuz günü yayımlanan 703 sayılı Kanun Hükmünde Kararname ile Devlet Personel Başkanlığı kapatıldı. Söz konusu KHK 'da DPB'nin kapatılması ile ilgili şu ifadelere yer verildi:

"GEÇİCİ MADDE 3 - (1) 8/6/1984 tarihli ve 217 sayılı Kanun Hükmünde Kararname ve diğer mevzuatla Devlet Personel Başkanlığına verilen görevler, bu maddenin yürürlüğe girdiği tarihten itibaren bir yıl süreyle anttan Başkanlık tarafından yürütülmeye devam olunur. Bu sürenin bitiminde Başkanlık kapanmış sayılır. Başkanlık birimlerinin personel, taşınır ve taşınmazlar ve diğer ilgili hususlar bakımından Çalışma, Sosyal Hizmetler ve Aile Bakanlığına devri, bu Kanun Hükmünde Kararnamenin geçici 1 inci maddesinde belirtilen hükümler çerçevesinde Cumhurbaşkanınca belirlenen makam tarafından yürütülür."

DPB HATA VERİYOR

Devlet Personel Başkanlığı resmi internet sayfasına girenler hata ile karşılaşıyor. İlanlar kısmında hiçbir kamu personeli alım ilanı yok.

Tüm ilanlar kısmı tıklandığında ise yukarıdaki sayfa gelmektedir. 

KAMU İLANLARINA NASIL ULAŞABİLİRİM?

Kamu kurum ve kuruluşlarına memur alımlar, Resmi Gazete 'de ve Basın İlan Kurumu tarafından yayımlanmaya, kamu kurum ve kuruluşların resmi internet sayfalarında ve İŞKUR'da yayımlanacak. 

TÜM İLANLAR TEK SAYFADA

Tüm kamu personeli alım ilanlarını tek sayfadan takip etmek için Kamubulteni.com mobil uygulamasını indirin. İlan yayımlanan tüm sayfaları anbean takip edip tüm memur alımlarını takipçilerimize ulaştırıyoruz. 

Başvurusu devam eden kamu ilanları için TIKLAYIN

Siz de ilanlardan haberdar olmak için mobil uygulamamızı indirin.

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN

Kamubulteni.com  | Ankara