Doğum Gününde Kaza Geçirdi, Eşi ve Kendisi Can Verdi

28 yaşındaki Semih Sert Bolu TEM otoyolunda seyir halindeyken, direksiyon hakimiyetini kaybetti ve önünde ilerleyen Tıra çarptı. Feci kazada sürücü ve eşi can verirken, küçük kızları ağır yaralandı.

Doğum Gününde Kaza Geçirdi, Eşi ve Kendisi Can Verdi

Doğum Gününde Kaza Geçirdi, Eşi ve Kendisi Can Verdi

Karı kocanın ölümüyle sonuçlana feci trafik kazası TEM otoyolu Bolu sınırları içerisinde meydana geldi. 

Gelen bilgilere göre 28 yaşındaki Semih Sert ve ailesinin içerisinde bulunduğu araç Ankara yönünde seyir halinde olduğu esnada, sürücünün bir anlık dikkatsizliği sonucu kontrolden çıktı ve İbrahim Gümüştekin yönetimindeki TIR'a arkadan çarptı. Feci kazada otomobil hurdaya dönerken, kazayı gören çevredeki vatandaşlar durumu hemen ekiplere bildirdi. 

Eşi ve kendisi doğum gününde can verdi

Kısa süre içerisinde kaza bölgesine gelen ekipler araç içersinde sıkışan sürücünün can verdiğini, 26 yaşındaki eşi Sümeyra Sert ve kızı Ahsen Sert'in hayatını kaybettiğini belirledi. Sürücünün cansız bedeni sıkıştığı yerden çıkartılıp morga kaldılırken, eşi ve çocuğu ise yapılan ilk yardım sonrasında hastaneye kaldırdı. Ancak hastanede ki tüm çabalara rağmen Sümeyra Sert bugün hayatını kaybetti. Yaralı kızlarının ise durumunun kritik olduğu aktarıldı.

Öte yandan sürücü Semih Sert'in kaza yaptığı gün doğum günü olduğu ve sosyal medya hesabından kazadan kısa bir süre önce paylaşım yaptığı görüldü.