Doğanhisar Belediye Başkanlığı Mühendis ve Tekniker Alımı Yapacak

Doğanhisar Belediye Başkanlığı Mühendis ve Tekniker alımına hazırlanıyor.

Doğanhisar Belediye Başkanlığı Mühendis ve Tekniker Alımı Yapacak

Doğanhisar Belediye Başkanlığı'nın resmi internet sitesi, Resmi Gazete ve Devlet Personel Başkanlığı tarafından 'Doğanhisar Belediyesine İlk Defa Atanmak Üzere Memur Alım İlanı' başlığı altında yayımlanan duyuruda belediyenin 3 personel alımı yapacağı, bu alımların 2 tekniker, 1 mühendis alımı şeklinde gerçekleşeceği belirtildi.

Mühendis alımı için başvuru yapacak adayların lisans düzeyinde eğitim veren fakültelerin Ziraat Fakültesi Tarım Makinaları bölümünden mezun olması, Tekniker alımı için başvuruda bulunacak adayların önlisans düzeyinde Bilgisayar Teknolojisi ve Pogramlama bölümü ya da İnşaat Programı mezunu olması gerektiği belirtildi. Başvuru yapacak adayların ayrıca KPSS'ye girmiş olması ve en az 60 puan almış olması gerekiyor.  

Başvurular 15 Ekim ile 16 Ekim 2018 tarihleri arasında Belediye'nin İnsan Kaynakları ve Eğitim müdürlüğüne şahsen ya da iadeli taahhütlü posta yoluyla yapılacak. Başvuru sırasında gerekli belgeler ve diğer detaylar belediyenin resmi sitesinden öğrenilebiliyor.

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA