Dikkat Çekmek İçin Ayakkabı ile Girdikleri Camide TikTok Videosu Çektiler

Camiye ayakkabıları ile giren bir genç, burada çektiği görüntüleri sosyal medya üzerinde paylaştı. Görüntüler kısa sürede yoğun tepki ile karşılandı.

Dikkat Çekmek İçin Ayakkabı ile Girdikleri Camide TikTok Videosu Çektiler

Camide TikTok videosu çektiler.

Gaziantep 'ten son dakika haberigeldi. Edinilenbilgilere göre Büşra O. isimli kişi, ayakkabılarıyla camiye girdi ve halılara ayakkabıları ile basarak görüntü çekti. Çekilen bu görüntüler sosyal medya üzerinde kısa sürede yayıldı ve büyük tepki çekti.

Sosyal medya üzerinde tepki gelmesi sonrası olayla ilgili inceleme başlatıldı. Başlatılan incelemede camiye ayakkabıları ile giren ve sosyal medyada paylaşmak için görüntü çeken kişinin kimliği tespit edildi. Kimliğinin tespit edilmesi sonrası suç duyurusunda bulunuldu ve Büşra O. isimli kişi hakkında   'İbadethane ve mezarlara zarar verme' suçundan yasal işlem başlatıldı.

"KÖTÜ NİYETİM YOK SADECE SOSYAL MEDYADA DİKKAT ÇEKMEK İÇİN"

İfadesi alınan genç kız, kötü bir niyetinin olmadığını , görüntüleri , sadece sosyal medya üzerinde dikkat çekmek için çektiğini ve yayınladığını söyledi. Büşra O hakkında işlem devam ediyor. 

Valilik konu ile ilgili şu ifadeleri kullandı:

"Bir sosyal medya uygulaması üzerinden Büşra O. isimli şahsın camide İslam dininin gerekleri ile bağdaşmayan paylaşımda bulunması üzerine, Emniyet Müdürlüğü ekiplerimiz tarafından yapılan araştırma sonucunda şahsın kimliği tespit edilmiştir. Büşra O.'ya Nöbetçi Cumhuriyet Savcısı tarafından 'İbadethane ve mezarlara zarar verme' suçundan işlem yapılmıştır."

trump: tiktok'u kapatacağı

ABD Başkanı Trump yaptığı son açıklamada TikTok 'un ABD'de kapatılacağını söyledi.

Türkiye 'de ise bu konuda TBMM'de Milletvekillerinden açıklama gelmiş ve TikTok'un kapatılması istenmişti.