Devlet Opera ve Balesi Sanatsal Yardımcı Eleman Alacak

Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürlüğü Mersin Devlet Opera ve Balesi Müdürlüğü Sözleşmeli Yardımcı Eleman alımı yapacak.

Devlet Opera ve Balesi Sanatsal Yardımcı Eleman Alacak

Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürlüğü Mersin Devlet Opera ve Balesi Müdürlüğü Sözleşmeli Sanatçı alım ilanı için başvurular 1 Ağustos 2018 tarihine kadar devam edecek.

Genel Müdürlük tarafından geçtiğimiz gün yapılan resmi bilgilendirmede alımla ilgili "Genel Müdürlüğümüz Mersin Devlet Opera ve Balesi Müdürlüğünün personel ihtiyacını karşılamak üzere Türk Uyruklu Misafir Sanatçı Çalışma Grubunda Temsil/Gün Başına pozisyonunda sözleşmeli 2 Sanatsal Yardımcı Eleman alınacaktır." denilmiş, başvuruda bulunacak adayların Değerlendirmeye katılacak adaylarda 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48. maddesinin birinci fıkrasının (a) bendinin (1), (2), (3), (4), (5), (6) ve (7) numaralı alt bentlerinde belirtilen genel şartlar Sultanbet ile birlikte aşağıda belirtilen özel şartlarına uyması, yüksekokul mezunu olması, bir yabancı dili iyi derecede bilmesi, güzel sanatlar fakültesi grafik bölümü mezunu olması, erkek adaylar için askerliğini yapmış olması gerektiği belirtilmişti.

Başvurular Mersin Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürlüğü'ne 1 Ağustos Çarşamba Mesai bitimine kadar diploma aslı ve fotokopisi, 2 adet fotoğraf, nüfus cüzdanı fotokopisi, özgeçmiş ve adli sicil kaydı ile şahsen ya da posta yoluyla yapılacak. Sınav 2 Ağustos'ta Müdürlüğün Cumhuriyet Alanı Kültür Merkezi Binası'nda saat 11.00'de yapılacak.

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA