DEVA Partisi'nden Dev Dönüşüm: 800 Kişi AK Parti'ye Katıldı, Siyasette Yeni Bir Adım!

AK Parti Erzurum İl Binası'nda düzenlenen törende, DEVA Partisi'nden istifa eden bireylere yönelik bir katılım etkinliği gerçekleştirildi. Törende, AK Parti Milletvekili Mehmet Emin Öz ve İl Başkanı İbrahim Küçükoğlu da bulunarak, Horasan ve Karayazı ilçelerinde DEVA Partisi'nden istifa eden 800 kişiye AK Parti rozetleri takıldı.

DEVA Partisi'nden Dev Dönüşüm: 800 Kişi AK Parti'ye Katıldı, Siyasette Yeni Bir Adım!

Törende konuşan AK Parti Erzurum İl Başkanı İbrahim Küçükoğlu, "Bu seçimde de bugüne kadar olduğu gibi yoğun bir ilgi var. Bu ilgi sebebiyle, sizlere ve kıymetli aday adayı teşkilat mensuplarına teşekkür etmek istiyorum. Horasan ve Karayazı gibi bölgelerden diğer partilerden AK Parti'ye geçişler oldu. Bu durum bizi son derece memnun etmiştir. Ayrıca Şimşek ailesinden bir aday adayı müracaatı da mevcut. Kendisine de başarılar diliyorum." şeklinde konuştu.

AK Parti Milletvekili Mehmet Emin Öz ise "Bizim siyasi geleneğimiz, büyük bir nehir gibi akar. Osmanlı döneminde olduğu gibi Cumhuriyet döneminde de var oldu, ve inşallah gelecekte de var olacak. Bazen bu nehir büyük olaylarla dalgalanır, ufak kollar ayrılıp başka yönlere gider ama sonunda kendi yatağına geri döner. Arada sırada farklı durumlar olabilir ancak tarih her zaman gerçekleşir. Nehir eninde sonunda yolunu bulacaktır. Umuyorum ki herkes, Türkiye'nin geleceği ve halkımızın birliği için ayrım yapmayan, ırkçılık veya bölücülük yapmayan bir politikanın peşinden gidecektir." ifadelerini kullandı.

ADAYLIK BAŞVURUSU YAPILDI Katılım töreninin ardından Medeni Şimşek, Horasan ilçesinden belediye başkan aday adaylığı başvurusunu gerçekleştirdi. Başvuru dilekçesini İl Başkanı Küçükoğlu'na teslim eden Şimşek, şunları söyledi:

"Şimşek ailesi olarak burada olmaktan büyük bir onur duyuyoruz. 2014-2019 yılları arasında belediye meclis üyeliği yaptım, 2019'da belediye başkan aday adayı oldum ve bugüne kadar hiç ayrılmadan partime hizmet ettim. Bundan sonra da bu çatı altında hizmet etmekten gurur duyacağımı düşünüyorum. Burada olmaktan büyük bir onur ve gurur duyuyorum."