Destici'den Kılıçdaroğlu'na Saldırıyla İlgili Flaş Açıklama: Birleşmemize Vesile Olmalı

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, CHP Genel Başkanı'na düzenlenen saldırıyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Destici'den Kılıçdaroğlu'na Saldırıyla İlgili Flaş Açıklama: Birleşmemize Vesile Olmalı

Birlik beraberliğin en lazım olduğu günlerden geçtiğimize dikkat çeken BBP  Genel Başkanı, 'Cumhuriyet Halk Partimizin değerli Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ve grubuna yönelik şehit cenazesindeki saldırıyı bir kere daha kınıyorum, reddediyorum. Kendisine 'geçmiş olsun' demek için bugün bu ziyareti gerçekleştirdik. Hepimizin, terör ve şiddet kimden gelirse gelsin ve kime karşı yapılırsa yapılsın bunun karşısında birlik ve beraberlik içinde net bir duruş sergilemesi gerekiyor.' ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu'na geçmiş olsun dileklerini ilettiğini vurgulayan BBP Genel Başkanı, 'Kendisine geçmiş olsun dileklerimizi bizatihi iletme fırsatı bulduk. Bir kere daha Sayın Kılıçdaroğlu'na ve Cumhuriyet Halk Partisi camiasına 'geçmiş olsun' diyorum. Beni endişelendiren önemli bir konuyu paylaşmak istiyorum. Cenazede bir protestoyu hissi bulabilirsiniz yani 'şehit acısından kaynaklanmış' diyebilirsiniz ama olayın adeta sığınmış olduğu eve sirayet etmesi, oranın ablukaya alındığı bir görüntünün ortaya çıkması gerçekten hiçbirimizin kabul edemeyeceği bir şeydir. Buna karşı hepimizin ortak duruş sergilemesi gerekiyor. Biz de bu duruşun sergilenmesi adına bugün bir kere daha burada bu kararlılığımızı ifade ettik. Bundan sonra da kimden gelirse gelsin ve kime karşı yapılırsa yapılsın şiddete karşıyız.' dedi.