Destek Ödemesi Nisan Ayında Verildi! Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 2.7 Milyar Sosyal Yardım Sağladı

Nisan ayında da Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı destek ödemesi sağlamaya devam ediyor.

Destek Ödemesi Nisan Ayında Verildi! Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 2.7 Milyar Sosyal Yardım Sağladı

İhtiyaç sahibi vatandaşlara destek olmak için Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı sosyal destek programları duyuruyor ve ödemeler sağlıyor. Destek projeleri çerçevesinde nisan ayında da ödemeler yapılırken, güncel ve geçmiş ödemeler de pek çok kişi tarafından yakından takip ediliyor. Bu kapsamda, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı destek ödemelerine dair kamuoyunu bilgilendiriyor.

Nisan Ayı Destek Ödemesi

Yaşlı ve engelli aylıkları ile ilgili Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık geçtiğimiz haftalarda açıklamada bulundu. Toplamda 2,7 milyar TL destek ödemesinde dair yayınlanan duyuruda ”Engelli ve yaşlı vatandaşlarımızın toplumsal hayata etkin katılımlarını desteklemek için eğitimden sağlığa, ekonomiden sosyal hayata kadar her alanda yanındayız. Bu doğrultuda Nisan ayında 2,7 milyar TL yaşlı aylığı ve engelli aylıklarını hak sahiplerinin hesaplarına yatırdık.” ifadelerine yer verildi.

Sosyal Yardımlar Nisan 2023

Düşük gelirli vatandaşlara destek olmak amacıyla sosyal yardım programları hayata geçiriliyor. Söz konusu desteklere dair ayrıntılı bilgiler ulaşmak ve güncel gelişmeler erişmek isteyen kişiler, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nın resmi internet sitesini ziyaret edebilirler.