Denizli'de Dehşet ! 8. Sınıf Öğrencisi Ailesiyle Okul Bastı

Denizli'de okuldan atılma kararı alınan 8. sınıf öğrencisi ailesiyle birlikte okul basarak, okul içerisindeki idaricileri darp etti. Vücudunda kırık ve çatlaklar bulunan öğretmenler darp raporu alırken, öğrencinin okula gelmeden sosyal medyadan da tehdit mesajları paylaştığı öğrenildi.

Denizli'de Dehşet ! 8. Sınıf Öğrencisi Ailesiyle Okul Bastı

Denizli'de Dehşet ! 8. Sınıf Öğrencisi Ailesiyle Okul Bastı

Olay, sabah saatlerinde Merkezefendi Sırakapılar Mahallesi'ndeki ortaokulda yaşandı. Haber merkezlerine ulaşan bilgilere göre, okul idaresi tarafından okuldan atılma kararı alınan 8. sınıf öğrencisi K.B.Ö, bir süre okul önüne gelerek burada oyalandı. Ardından okul güvenlik görevlilerinin uyarısıyla okul müdürü Ahmet Akgün, çocuğun yanına gelerek kendisiyle bir süre sohbet etti. Akgün, K.B.Ö. isimli öğrenciyi daha sonra okuldan sözlü uyarılarla uzaklaştırdı.

Okuldan uzaklaşan çocuk, yanına babası, annesi, amcasını da alarak geri geldi ve okula girdi. Müdür ile görüşmek isteyen aile, burada kavga çıkardı ve okul müdürü, müdür yardımcılarını darp etmeye başladı. Kavga, okul polisi, güvenlik görevlileri ve öğretmenlerin araya girmesiyle sonlanırken, Polis ekipleri, öğretmenlere saldıran aileyi gözaltına aldı. Okul idarecilerinin darp raporu aldığı, kırık ve çıkıkları olduğu öğrenildi. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.