Dediğimiz Gibi Oldu-POMEM İlanı Bugün Yayımlandı

Bugün sabah saatlerinde kaleme aldığımız yazımızda, 23. dönem POMEM duyurusunun bugün geleceğini söylemiştik. Dediğimiz gibi de oldu. İlan Polis Akademisi tarafından yayımlandı.

Dediğimiz Gibi Oldu-POMEM İlanı Bugün Yayımlandı

23. dönem POMEM 10 bin polis alımı duyurusu geldi.

Yayımlanan duyuruda, en az ön lisans mezunu adaylar arasından polis alımı yapılacağına yer verildi. 10 bin alımda 8 bin erkek 2 bin kadın polis alımı yapılacağına yer verildi. Biz de Kamubulteni.com olarak ilanı takipçilerimize en hızlı ulaştırıran site olduk.

SABAH YAZMIŞTIK

Bugün sabah saat 09,31 'de kaleme aldığımız yazımızda, Polis Akademisi 'nin bugün ilana çıkacağını ve 23. dönem POMEM için başvuruların 1 ile 14 Ekim tarihleri arasında alınacağını yazmıştık. 

İlgili haber için resme tıklayın

Ön görümüz doğru çıktı ve Polis Akademisi Başkanlığı, az önce 23. dönem POMEM polis alımı için başvuru kılavuzunu yayımladı. Yayımlanan kılavuzda 7200 lisans mezunu erkek, 800 lisans mezunu kadın, 1800 ön lisans mezunu erkek, 200 ön lisans mezunu kadın olmak üzere, Polis Meslek Eğitim Merkezlerinde polis memuru olarak eğitilmek üzere 10 bin alım yapılacağına yer verildi.

BAŞVURULAR 1-14 EKİM TARİHLERİ ARASINDA

23. dönem POMEM için başvurular 1 Ekim günü başlayacak. Polis alımına başvurular internet üzerinden yapılacak. Başvuru ücretini de yatıran adaylar, 23. dönem POMEM seçim aşamalarını bekleyecekler.

BAŞVURU ŞARTLARI VE DİĞER DETAYLAR

Polis Akademisi Başkanlığı tarafından yayımlanan 23. dönem POMEM polis alımı başvuru kıalvuzuna gitmek, başvuru şartlarını ayrıntılı şekilde öğrenmek ve diğer detayları görmek için TIKLAYIN

TÜM MEMUR ALIMLARINDAN İLK SİZ HABERDAR OLUN;

ANDROİD UYGULAMAMIZI ÜCRETSİZ İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN

İOS UYGULAMAMIZI ÜCRETSİZ İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN

Kamubulteni.com | Ankara - ÖZEL HABER