Daha Önce Enstitü Sekreteri Yapmış Tepki Çekmişti,Rektörün 'Eş Atama' Israrı Devam Ediyor!

Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ ile eşi Derya Bağ 1.5 sene önce gündeme gelmiş, atama tepkileri gündemi uzun süre meşgul etmişti.

Daha Önce Enstitü Sekreteri Yapmış Tepki Çekmişti,Rektörün 'Eş Atama' Israrı Devam Ediyor!

Denizlihaber.com isimli internet sitesinde yer alan habere göre, daha önce İslami İlimler Enstitüsü'ne Enstitü Sekreteri olarak eşini atayan Rektör Bağ , yine bir atama olayıyla gündeme geldi.

Rektörün eşi 1.5 sene önce gelen tepkiler üzeirne memuriyetten ve görevinden isitfa etmişti. Dönemin Milli Eğitim Bakanı ve YÖK Başkanının dahi müdahil olduğu skandal atama kararının üzerinden 1.5 yıl geçmişti ki, Rektör bu sefer eşini başka bir bölüme Bilgisayar İşletmeni olarak işe aldı.  PAÜ Rektörü Hüseyin Bağ, eşi Derya Bağ'ı sessiz sedasız Pamukkale Üniversitesi'nde tekrar işe aldı.

Denizlihaber.com'daki habere göre 2 gün önce gerçekleşen atamanın ardından Rektör Bağ'ın eşini bizzat görev yerine götürdüğü öğrenilirken, konuyla ilgili sosyal medya üzerinden ve üniversite içinden tepkiler dinmiyor. Daha önce tepkilere dayanamayıp memuriyetten istifa eden Derya Bağ'ın Bilgisayar İşletmeni olarak alındığı işten de istifa edip etmeyeceği merak ediliyor.

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA