Cumhurbaşkanı Yardımcısı: Şehitler Tepesi Dün Olduğu Gibi Bugün de Kahraman Yürekler ile Doludur

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, iktidar ve muhalefet arasında başlayan 'Şehitler tepesi' tartışmalarına dair sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı: Şehitler Tepesi Dün Olduğu Gibi Bugün de Kahraman Yürekler ile Doludur

Şehitler tepesinin dün olduğu gibi bugün de kahraman yürekler ile dolu olduğunu söyleyen Fuat Oktay, Çanakkale'de, Dumlupınar'da 7'den 70'e seferber olan Türk milletinin bu günde aynı ruhla hareket ettiğini söyledi. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay şu ifadeleri kullandı:

Şehitler tepesi dün olduğu gibi bugün de kahraman yürekler ile doludur. Vatanımız ve bayrağımız için can veren tüm kahramanlarımızı rahmetle yad ediyor, ailelerine sabır diliyorum. Mehmetçiğimiz sınırlarımızın içinde ve dışında destansı mücadelemizi kararlılıkla sürdürecek, istiklalimize ve istikbalimize göz dikenlere hak ettikleri cevap hem sahada hem de masada verilmeye devam edilecektir.

Çanakkale'de, Dumlupınar'da 7'den 70'e seferber olan milletimiz bugün aynı ruhla Tel-Abyad'da, Serakib'de ve İdlib'de devletimizin bekası için çetin bir mücadele vermektedir. Fırat Kalkanı, Zeytin Dalı ve Barış Pınarı Harekatında olduğu gibi Bahar Kalkanı Harekatımız ile de sınırlarımızda oluşturulmaya çalışılan terör devletinin ve yaşanan insani dramın önüne geçeceğiz