Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan Yatırımcılara Çağrı: Düşük Faizle Sizi Yatırım yapmaya Davet Ediyorum

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Haliç Kongre Merkezinde İstanbul Ticaret Odasının 140. Yıl özel programına katılarak Burada ‘’Başta kamu bankaları olmak üzere düşük faizle sizlerin yatırım yapmanızı istiyorum’’ dedi. Cumhurbaşkanı diğer yandan çalışanlara verilen yemek ücretlerinin de nakit olarak verileceğini bununda vergiden muaf edileceğini söyledi. Cumhurbaşkanı ‘’2023 Nisan ayının sonuna kadar çalışan kişilere yapılacak doğalgaz, elektrik ile ısınma giderlerinin 1000 liraya kısmı sigorta kesintisi ile gelir ver

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan Yatırımcılara Çağrı: Düşük Faizle Sizi Yatırım yapmaya Davet Ediyorum

Tayyip Erdoğan, başta kamu bankaları olmak üzere çok düşük bir faiz oranıyla yatırım yapmaya davet ediyorum. Nedeni ise düşük faizle almış olduğunuz kredi ile yatırım yaparak istihdamın artırılması sağlanmış olacak dedi.

Konuşmalarında Erdoğan ‘’ memurundan, işçisine, emeklisinden sosyal yardımla yaşamlarını sürdüren vatandaşımızı enflasyona ezdirmedik. Küçük esnafımıza da destek vermek için adımlarımızı atacağız. Onlarında güçlü olmasına gayret göstereceğiz’’ değerlendirmesinde bulundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan işvereni ve çalışanları ilgilendiren yemek kartı ücretleri konusunda da yılsonuna kadar tekrar değerlendirme yapılarak ödemelerin artırılmasına karar vereceklerini söyledi. Çalışanlara ödenmekte olan yemek ücreti vergi indiriminden yararlanacaktır. Böylece çalışanlarımıza daha çok alternatifler sunmuş olacağız açıklamasında bulundu.

Memurundan işçisine, sosyal destek ile yaşamlarını sürdüren ve emekli vatandaşlarımızı hiçbir zaman enflasyona ezdirmedik ve ezdirmeyeceğiz açıklamalarında bulundu.