Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Son Dakika Döviz Açıklaması : Geçin O İşleri Geçin

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gümüşhane Geçişi Çevre Yolu Açılış töreninde konuştu.  

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Son Dakika Döviz Açıklaması : Geçin O İşleri Geçin

Erdoğan, kısa süre önce Putin ile görüşme yaptığını, Rusya'dan turist akınının artacağını söyledi. Karadeniz'de turist bolluğu gözlemlendiğini söyleyen Erdoğan, iş adamlarına da çağrılarda bulundu.

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Karadeniz kaynıyor zaten şimdi. Gümüşhane, Bayburt, Rize, Trabzon, Artvin iş adamlarına bağırıyorum, gelin buralara otelleri yapın. Benim bir ricam var, yaylalara dikey mimari yapmayın. Yazık ediyorsunuz. Geleneksel mimari yapın, yatay mimari yapın. Ercan kardeşim burada hiç olmaz dikey mimari. Biliyorum Gümüşhane'de zordur. Kayalık Tempobet her yer, ama oturtunca sağlam olur. Bu yolları yapınca burası turist kaynayacak. Şu anda heyecanlıyım, görüyorum buraya gelecek turistleri. Sizin de aynı heyecana ulaşmanız lazım." dedi.

Türkiye'ye döviz kuru üzerinden saldırı yapıldığını söyleyen Cumhurbaşkanı, "Biz dertliyiz, bu millete aşığız. Neymiş dövizmiş.. Neymiş kurmuş. Geçin o işleri geçin.Özellikle ülkemize döviz kuru üzerinden yapılan saldırılara rağmen büyümeye devam edeceğiz. 2018'i rekor seviyede büyüme ile tamamlayacağız." ifadelerini kullandı.

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA