Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Özel Okullarla İlgili Önemli Açıklamalar

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Partisinin grup toplantısında konuştu. ‘’Özel okullardaki fiyat artışlarını enflasyonla yani yüzde 36 seviyesinde sınırladık. Biz kimin ne dediğine değil kendi stratejimize bakarak işleri yürüteceğiz’’ dedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Özel Okullarla İlgili Önemli Açıklamalar

AK Parti grup toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Konuşmasında öne çıkanlar;

Şehitlerimizin kanı yerde kalmadı

Erdoğan, ‘’ Akçakale sınırımızda bölücü terör örgütünün döşediği patlayıcı sebebiyle şehit olan askerlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Şehitlerimizin kanları yerde kalmadı, kalmayacak. Nerede aklınıza terör bölgesi geliyorsa orada bizler Mehmetçiğimizle varız, var olmaya devam edeceğiz.

Ömer Çalık’a Allah’tan rahmet Diliyorum

Elim Trafik kazasında hayatını kaybeden Ahmet Çalık'a Allah'tan rahmet diliyorum.

‘’Temmuzda yeniden değerlendireceğiz’’

Enflasyon karşısında vatandaşı ezdirmeyeceklerini ifade eden Erdoğan; ‘’Milletimizin hiçbir ferdini enflasyon karşısında ezdirmedik, ezdirmeyeceğiz. Önümüzdeki temmuz ayında enflasyona bakarak gerekirse çalışanlarımızın durumunu yeniden değerlendireceğiz.’’ dedi

‘’ Özel okullardaki fiyat artışlarını enflasyonla yani yüzde 36 seviyesinde sınırladık’’

Fahiş fiyata karşı her alanda ciddi tedbirler almaya başladık. Özel okullardaki artış tabanını yüzde 36 seviyesi ile sınırladık. Bay Kemal çıkmış bununla ilgili konuşuyor. Bu iş bizim işimiz, gerekeni yaptık. Sen geriden geliyorsun.

Erdoğan konuşmasında; ‘’Milletimizin haksız bir fiyat artışı yükünün altında kalmasının önüne geçeceğiz. Önümüzdeki yaz aylarında çabalarımızın, fedakarlıklarımızın meyvelerini hep beraber almaya başlayacağız. Ülkemizi ekonomide de şampiyonlar liginin parçası haline getirmekte azimliyiz’’ ifade etti.