Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan MHRS ve TOKİ Açıklaması

AK Parti’nin Kızılcahamam kampı başladı. Kampın açılışında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan MHRS ve TOKİ Açıklaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Kızılcahamam kampında partililerle bir araya geldi. 30. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'nda konuşan Erdoğan, son günlerde hastanelerde yaşanan randevu sıkıntısına da değinerek İktidara gelirken milletimize 4 temel unsur üzerine yükselteceğimizi söylemiştik. Bunlar eğitim, adalet, sağlık ve emniyet temelleriydi.

İşte Erdoğan’ın Konuşmasından Satırbaşları;

Bugün ve yarın gerçekleştireceğimiz çalışma oturumlarında, Meclis faaliyetlerinden güvenlik ve dış politikaya, ekonomiden tarım ve enerjiye kadar pek çok başlığı takdimlerle, soru cevaplarla ele alacağız. Toplantımızın partimiz, ülkemiz için hayırlara vesile olmasını rabbimden niyaz ediyorum.

Öğrencilerimize ders kitaplarını ücretsiz olarak verdik. Ders kitaplarıyla birlikte yardımcı kaynakları da öğrencilerimize ücretsiz dağıtmaya başlıyoruz.

MHRS Krizi

Son dönemde devlet hastanelerindeki sağlık hizmetleri konusunda muayene randevularındaki gecikmeler başta olmak üzere sistemdeki kimi aksaklıklar konusunda şikayetler gelmeye başladı. Salgının bitmesiyle bu sorunları gündemimize aldık, süratle çözümünü sağlayacak adımları atıyoruz.

Asgari ücret bugün 4250 liraya ulaştı. İstihdamda 2022 yılında 12 milyon olan aktif sigortalı sayısı 24 milyonu buldu, toplam istihdam sayısı 30 milyonu geçti.

500 binin üzerinde Suriyeli kardeşimizin geri dönmesini sağladık.

Merdiven altı adaletçiliğe son verdik.

Düzensiz göçle mücadelede 16 bin kişi kapasiteli göç merkezleri kurduk.

Sınır Ötesi Harekat

Türk milleti için güçlü bir orduya sahip olmak tarih boyunca bir tercih değil bir mecburiyettir. Fırat Kalkanı, Zeytin Dalı, Barış Pınarı, Bahar Kalkanı ve Pençe-Kilit'le güney sınırımızda oluşturulmaya çalışılan terör koridorunu darmadağın ettik. Güvenlik hattının eksiklerini yeni harekatlarla tamamlayacak hem de tüm kuvvetlerimizi her türlü göreve hazır hale getirecek çalışmaları titizlikle yürütüyoruz.

TOKİ Müjdesi

Kentsel dönüşüm alanında çalışmalarımızı sürdürüyoruz. TOKİ eliyle 1 milyon 100 bin konut ürettik. 3 milyon konutun dönüşümünü tamamladık. İnşallah yakında yeni müjdelerle karşınızda olacağız.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamalarının devamı;

Gezi olaylarıyla başlayan ihanetlerin ürettiği kur faiz enflasyon şer üçgeni üzerinden ödettiği ağır bedeller olmasaydı bugün 1,5 trilyonu bulan milli gelirle farklı bir yerde olacaktık. Ekonomik sabotaj mutlaka vardır. Ne siyasette ne ekonomide diz çöktürülmesine izin vermeyeceğiz.

Karşımıza çıkarılan aktörlerin aparat olduğunu biliyoruz asıl mücadeleyi gerçek sahiplerine veriyoruz. Bu milletin son ferdi de toprağa düşmeden sinsi senaryolarınızı hayata geçiremeyeceksiniz. Biz istiklal ve istikbal dedikçe ayağımıza çelmeleri artıranlara diyoruz ki bu milletin son ferdi de şehit olmadan aziz vatanın tek karış toprağını kirletemeyeceksiniz. Bu milleti esir alamayacaksınız. Türkiye'nin ekonomide geldiği yeri de böyle değerlendirmek gerekiyor. Türkiye'nin potansiyeli kağıt üzerindekinin çok üzerinde.

Hani komünistin komünistliği parayı buluncaya, ateistin ateistliği uçak sallanıncaya kadar derler ya aparatları ve ağababalarıyla bunların havası da milletin önüne çıkıncaya kadardır. Biz kendi işimizi yapacağız.

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /