Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Et ve Gıda Fiyatlarını Düşürün Talimatından Sonra Bir Talimat Daha

Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın et ve gıda fiyatlarının düşürün talimatından sonra bir talimat daha verdiği ortaya çıktı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Et ve Gıda Fiyatlarını Düşürün Talimatından Sonra Bir Talimat Daha

Cumhurbaşkanı Erdoğan, MKYK toplantısı sonrası özellikle Tarım ve Kredi Kooperatiflerinde artan fiyatlar sonrası buraların vatandaşlara ucuz ürün sağlamak için kurulduğunu belirtti ve fiyatların düşürülmesi talimatını vermişti. Yaşanan gelişmeler sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bir talimatta elektrik için verdiği ortaya çıktı.

Elektrik Kesintileri Uyarısı

Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde bir süredir devam eden elektrik kesintileri hakkında raporları inceleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, vekillerin şikayetlerini dinledi. Vekiller; 'Bu konu hakkında sürekli sıkıntılar yaşıyoruz. Üreticiler elektrik kesintisi nedeniyle zor durumda. Personelden kaynaklı bir durum olabilir. Bu durum hasadı da etkiliyor' yorumunu yaptı.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez'i toplantıya çağıran Erdoğan; 'O bölgede kayıp kaçak yüzde 40, tahsilat oranı ise yüzde 5 civarında. Elektrik borçları ödenmediği için şirket sıkıntıya giriyor ve kesintiler oluyor' dedi. Erdoğan, vatandaşın mağdur edilmemesi noktasında talimatı verdi.

Sulama birlikleri ile çiftçiler arasında koordinasyonun yetersiz olmasında dolayı sıkıntılar yaşandığını belirten Erdoğan, "Tarım bizim çok önemli. Üreticiye en küçük bir sıkıntı verilmesini bile istemiyorum. Gerekirse buralar için yeni bir yapılanmaya gidelim" dedi.

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /