Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan 15 Temmuz Mesajı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan 15 Temmuz mesajı geldi. Millete sesleniş konuşması Yapan Erdoğan, "Tarihimiz 15 Temmuz öncesi ve sonrası olarak incelenecek" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan 15 Temmuz Mesajı

Hain darbe girişimin 6. Yılında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan millete sesleniş konuşması yaptı. 15 Temmuz konusuna değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamaları şu şekilde;

Şehitlerimizin mekanını Rabbim cennet eylesin. Tarihi kıyama katılan her bir vatandaşıma, o gece gazilikle şereflenen kardeşlerime şükranlarımı sunuyorum.

Bizim için 15 Temmuz'un asıl önemi, milletimizin tarihi boyunca maruz kaldığı darbelere karşı gösterdiği bu ilk fiili ve şanlı direnişin sembolü olmasıdır.

Sokakları, caddeleri, meydanları dolduran. Tanklara, helikopterlere, namlulara gövdelerini siper eden bu milletin evlatlarının asaletini anlatmaya kelimeler yetmez. Darbecilere karşı yürüttüğümüz destansı direnişle, dosta ve düşmana Türkiye'nin asla esir edilemeyeceğini, Türk Milleti'ne asla diz çöktürülemeyeceğini gösterdik.

Tarihimiz 15 Temmuz öncesi ve sonrası olarak incelenecek. Tehditleri kaynağında

Enflasyon Mesajı

En büyük etkisini hayat pahalılığı olarak hissettiğimiz sıkıntılar da yaşadık. Hamdolsun bu sıkıntıları da aşacak iradeye, kararlılığa sahibiz. Türkiye'nin ekonomi ile teslim alınmasına rıza göstermedik, göstermeyeceğiz. Enflasyon sadece bizim değil, tüm dünyanın sorunudur. İnşallah bu türbülanstan da ilk çıkan ülkelerin başında geleceğiz. Böylece 15 Temmuz'un devamı gördüğümüz bir badireyi de geride bırakarak mücadeleye devam edeceğiz.

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /