Cumhurbaşkanı Erdoğan, Noel Mesajı Yayınladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ülkemizde yaşayan ve Hristiyanlık inancına mensup olan vatandaşlara, Noel mesajı yayınladı ve kendilerinin Noel yortularını en samimi dileklerim ile kutluyorum ifadelerini kullandı. Başkan Erdoğan 24 Aralık 2022 Noel yortusu mesajı yayınladı. Hristiyan olan vatandaşların Noel yortularını kutlayan Erdoğan, aynı zamanda yeni yılın kendilerine sağlık ve huzur getirmelerini diledi.  Sahip olunan farklı kültürlerin mevcudiyetini bizler, birer zenginlik olarak görüyoruz

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Noel Mesajı Yayınladı

Hristiyanların Noel bayramını tebrik ederim

Cumhurbaşkanı Erdoğan yayınladığı mesajda; ülkemizde yaşayan ve Hristiyan dinine mensup olan vatandaşlarımızın Noel yortularını tebrik eder, bu bağlamda tüm vatandaşlarımız ile beraber dayanışma içerisinde ilişkilerin devam etmesini temenni ederim ifadelerine yer verdi. Erdoğan Hristiyan aleminin Noel yortusunun tüm insanlığa barış ve huzur getirmesini temenni ederim diye mesajına devam etti. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Noel bayramı ile ilgili mesajında aynı zamanda şunları söyledi. Ülkemizde yaşayan Hristiyan yurttaşlarımız için Noel yortusu ayrı bir öneme sahiptir. Başkan Erdoğan aynı zamanda Noel yortusu ile ilgili şu sözlere yer verdi. 

Hristiyan vatandaşlarımızın kendileri için ayrı bir önem arz eden Noel bayramını en kalbi dileklerim ile tekrar tebrik eder, şimdi olduğu gibi gelecekte de barış içerisinde yaşamamıza, birlik ve beraberliğimizin daha samimi bir şekilde devam etmesini temenni ederim diyerek mesajını kendileri ile paylaştı.