Cumhurbaşkanı Erdoğan Naci Görür'e Seslenmemiş: Aslında Hedef Başka Bir Profesörmüş! Detaylar Ortaya Çıktı...

Cumhurbaşkanı Erdoğan bir profesörü eleştirmiş ve bu eleştiri gündem olmuştu. Ancak Erdoğan'ın eleştirdiği profesörün aslında Naci Görür olmadığı ortaya çıktı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Naci Görür'e Seslenmemiş: Aslında Hedef Başka Bir Profesörmüş! Detaylar Ortaya Çıktı...

Tüm haber sitelerinin Naci Görür'e atfettiği Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eleştirilerinin aslında başka bir profesöre olduğunu kamubulteni.com olarak ortaya çıkardık. İşte haberin detayları...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Seçim Beyannamesi Töreni'nde "Geçen akşam bir TV kanalında bir profesör, ne dese beğenirsiniz? 'Köprü yapmakla, baraj yapmakla bu iş çözülmez. 'Soğan, patates kaç para onu söyle' Ya senin Profesörlüğünden bu millete ne gelir ya? Neymiş domates-patates.. Vah zavallı vah." demişti. Kastettiği profesörün Prof. Dr. Naci Görür olduğu iddia ediliyordu.

İddialar sonrası Naci Görür, "Sayın Cumhurbaşkanımızın “Köprü yapmakla, baraj yapmakla bu iş çözülmez, soğan, patates kaç para” söylediğimi kastederek bana atfen profesör müsveddesi dediği söyleniyor. Sayın cumhurbaşkanımızın beni kastettiğini sanmıyorum, ben asla böyle bir şey söylemedim. Elazığ, Maraş ve Gaziantep depremlerininin yıllar önceden geleceğinğini öngörüp halkını uyaran bir bilimadamı olarak şunu söyledim “Az yol, köprü ve baraj yapalım ama önce halkımızın can güvenliğini sağlayan deprem dirençli kentler oluşturalım” benzeri şeyler söyledim. Yine de aynı şeyleri söylüyorum. Sevgiyle" dedikten sonra tweet'i silmiş ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eleştirdiği kişinin kendisi olmadığını belirtmişti.,

Naci Görür: "Bu videodan da anlsşılacağı gibi sayın Cumhurbaşkanı beni kastetmiyor zira ben günlerdir televizyonlara çıkmadım, sevgiyle" dedi. Naci Görür, "İşte hakikat, sevgiyle" başlıklı videoyu paylaşarak Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eleştiridği profesörün kim olduğunu açıkladı. O profesör, Prof. Dr. Ersan Şen çıktı.

Kaynak: kamubulteni.com