Cumhurbaşkanı Erdoğan Müjdesini Verdi 7 Milyarlık Ödeme Vatandaşların Hesabına Yatıyor

Dün gerçekleşen kabine toplantısı sonrası Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 3.2 milyarlık ödemenin bugün vatandaşın hesabına yatacağını duyurdu. Ayrıca Erdoğan, elektrik ve doğalgaz desteklerinin de yatacağı tarihi açıkladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Müjdesini Verdi 7 Milyarlık Ödeme Vatandaşların Hesabına Yatıyor

Gözler dün kabine toplantısına çevrilmişti. Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı dün gerçekleşmiş ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kabine toplantısı Millete Sesleniş konuşması gerçekleşti.

Destek Ödemeleri Müjdesi

Erdoğan, kabine sonrası yapmış olduğu açıklamada destek paketleri hakkında müjdeleri verdi. Toplamda 7 milyarlık destek ödemelerinin vatandaşları hizmetine sunulduğunu belirten Erdoğan, Aile Destek Paketi ödemelerinin bugün hesaplara yatırılacağını belirtti. Cumhurbaşkanı açıklamasında, “Türkiye’nin imkanlarını bu ülkede yaşayan her vatandaşımızla paylaşma düşüncemizin ürünü bu programlardan biri de Türkiye Aile Desteğidir. 2,5 milyon vatandaşımıza 3,2 milyar lira bugün hak sahiplerinin hesaplarına yatırılacak” dedi.

Doğalgaz ve Elektrik Desteği

Doğalgaz ve elektrik destekleri hakkında da açıklamalarda bulunan Erdoğan, “Elektrik desteğinden yararlanan 3 milyon hanenin 666 milyon lira tutarındaki ödemesi bu hafta içinde yapılacak. Doğal gaz yardımının kış dönemi ilk grup ödemesi yine bu hafta içinde gerçekleştirilecektir. Engelli ve yaşlıların hak sahiplerinin 2.1 milyar tutarındaki Kasım ödemeleri de geçtiğimiz günlerde tamamlandı” ifadelerini kullandı.

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /