Cumhurbaşkanı Erdoğan Kara Harekatı Mesajı Verdi: Karadan da Tepelerine İneceğiz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin grup toplantısında açıkladı. Hava harekatından sonra kara harekatını açıkladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kara Harekatı Mesajı Verdi: Karadan da Tepelerine İneceğiz

AK Parti grup toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yaptığı açıklamada, “Geçtiğimiz yeni yılda ülkemiz sınırları içindeki yerleşim yerlerinde PKK ve bağlantılı örgütler tarafından yapılan 87 ayrı terör eyleminde ise 173 güvenlik görevlimiz ile 173 vatandaşımız şehir olmuştur. Etkisiz hale getirilen terörist sayısı da 13 bin 500’ü bulmaktadır” dedi.

Erdoğan açıklamasında devamında terör örgütlerine yönelik kara harekatından da bahsederek “Uçaklarla, toplarla, SİHA’larla yaptığımız operasyonlar sadece başlangıçtır. Hatay’dan Hakkari’ye sınırlarımızı bir güvenlik şeridi ile kapatmak kararlığımız her zamankinden daha güçlüdür. Sınır ötesi harekatlarla bu şeridin bir kısmını zaten oluşturduk. Kalanlarını da adım adım halledeceğiz. Hava harekatlarımızı kesintisiz sürdürürken bizim için en uygun olan vakitte karadan da teröristlerin tepesine tepesine bineceğiz.  Beton tünellerin mezarları haline geleceği gün yakındır. Irak ve Suriye yönetimleri Türkiye’nin harekat yaptığı yerlerden rahatsızlık duymasınlar. Bu harekatlar Irak ve Suriye’nin toprak bütünlüğünü de güvence altına alacaktır” ifadelerini kullandı.

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /