Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fazıl Say Konserine Gidiyor

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dünyaca ünlü piyanist Fazıl Say'ın yarın Ankara'da gerçekleştireceği 'Truva Sonatı' konserine katılacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fazıl Say Konserine Gidiyor

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN, FAZIL SAY KONSERİNE KATILACAK

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dünyaca ünlü piyanist Fazıl Say'ın yarın Ankara'da gerçekleştireceği 'Truva Sonatı' konserine katılacak. Sanatçı Fazıl Say bir süre önce annesini kaybetmiş, Say'ın annesinin vefatı üzerine Cumhurbaşkanı Erdoğan kendisini aramış ve başsağlığı dileklerini iletmişti.

Görüşme esnasında Fazıl Say'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı 'Truva Sonatı' konserine davet ettiği öğrenilmişti. Habertürk'te yer alan habere göre Cumhurbaşkanlığı'nca yapılan değerlendirmenin ardından daha önce sanatçıya 'Gelebiliriz' şeklinde iletilen karar kesinleşti.  Cumhurbaşkanı Erdoğan, yarın Ankara Congresium'da gerçekleşecek konsere katılacak. 

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, geçtiğimiz günlerde yaptığı basın açıklamasında, Fazıl Say'ın konserine ilişkin yöneltilen sorulara, "Cumhurbaşkanımız bu konsere katılmak istiyorlar. Özel kalemi tarih ayarlaması konusunda çalışıyor. Cumhurbaşkanımızın bu ara epey dış teması olacak. Ayrıca, içeride de seçim süreciyle ilgili yoğun bir programı var. Umarız o tarihle ilgili olarak çok önemli bir gündem önümüze gelmez" ifadelerini kullandı.

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA