Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Son Dakika Açıklamaları! Bursa'da da Tanzim Satış Yerleri Kuruluyor

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bursa Gökdere Meydanı'nda düzenlenen mitingde konuştu. Erdoğan, Bursa'da da tanzim satış noktalarının kurulacağını açıkladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Son Dakika Açıklamaları! Bursa'da da Tanzim Satış Yerleri Kuruluyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Polisin Elini Isıran HDP'li Vekile Sert Tepki

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bursa Gökdere Meydanı'nda düzenlenen mitingde konuştu. HDP'li Milletvekili Saliha Aydeniz'in polisin elini ısırması olayıyla ilgili de konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bunlar ahlaksız… İşte bir tane terör örgütünün mensuplarından bir milletvekili bayan benim bayan polisimin elini ısırıyor. Bunlara bunun hesabını sormayacak mıyız? Soracağız. Öyle 25 kuruşa simit yok. Bunların bedelini ödeyecekler." dedi.  Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bursa'da dikey mimarinin olmayacağını, buna yönelik yeni çalışmalar yapılacağını, Uludağ'daki yetki karmaşasının da kısa sürede çözüleceğini söyledi. İstanbul Bursa arasının 1 saate indirileceğini de söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İstanbul Bursa arasını bir saate indiriyoruz. Bir saate düşürecek otoyolun tamamı bu yıl içinde bitiyor Bursa’nın şehir içi ulaşım konusu var. Yıldırım – Osmangazi metrosunun kent meydanı terminal bölümünün bir türlü bitirilemediğini biliyorum. Bir an önce bitirilmesi için ne gerekiyorsa yapılmasının bizzat takipçisi olacağım. Nilüfer-Gürsu metrosunun bitmesi için de gerekirse farklı formülleri devreye sokacağız." dedi.

BURSA'DA DA TANZİM SATIŞ NOKTASI KURULUYOR

Cumhurbaşkanı Erdoğan , Ankara ve İstanbul'da hayata geçirilen belediye tanzim satış noktalarının Bursa'da da kurulmaya başlayacağını söyledi. Erdoğan, "Bursa'da da tanzim satışa başlıyoruz. Bugün üç yerde tanzim satış noktası kurulacak.Bunlar bize dövizle, faizle saldırdılar. Ne oldu? Hiçbir şey olmadı. Şimdide domates, biber, patlıcanla saldırıyorlar. Biz de bir karar aldık. Biz şimdi tanzim satışlarını kuruyoruz dedik. Bursa’da da kuruyoruz. Kimse bizim vatandaşımıza zulmedemez. Biz de en uygun fiyatla vatandaşımıza getiririz. Zincir marketler şimdi rahatsız oluyorlar. Kusura bakmayın. Çıkmış birileri ne diyor profesör filan.. Bu serbest piyasaya ters diyor. O serbest piyasa dediğin senin haftalık, 10-15 günlük ürünlerle ilgili değil, kalıcı ürünlerle ilgilidir. Sen kalkıp 3 kat fiyat çekersen karşında bizi bulursun." dedi.