Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Gündeme Dair Önemli Açıklamalar

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM grup toplantısında konuşuyor. Erdoğan, ‘’ Sorunlarımız sıkıntılarımız sancılarımız var hepsinin farkındayız, Çalışmak isteyen herkesin iş bulabildiği müteşebbislere fırsat kapılarının açık olduğu ülkede yaşıyoruz’’ dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Gündeme Dair Önemli Açıklamalar

Partisinin TBMM grup toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan 2023 seçimleri ve ekonomik sıkıntılar hakkında açıklamalar yaptı. Millet ittifakının 2023’ü görmeyeceğini belirttiği konuşmasında sorunların ve sıkıntıların farkında olduklarını söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın grup toplantısındaki konuşmasından satır başları:

-Sözlerimin hemen başında Bursa'da infaz koruma memurlarımızın içinde bulunduğu saldırıda şehit olan infaz koruma memurumuza Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum.

-Ramazan, helalleşme, kucaklaşma, dargınlıkları, kırgınlıkları da giderme vesilesidir. AK Parti, teşkilatları olarak bu kutlu ayı, önemine mütenasip şekilde ihya etmenin gayret içindeyiz. İftar buluşmalarımızla, esnaf ziyaretlerimizle, sahur programlarımızla, toplumumuzun tüm kesimleriyle gönül bağımızı sağlamlaştırmaya çalışıyoruz.

-Biz de her hal ve şart altında dik duracağız. Hiçbir karşılık beklemeden hizmet etmeyi sürdüreceğiz. Tek muhattabımız da milletimizdir.

Kardeşlik ve kucaklaşma seferberliği
-AK Parti olarak kardeşlik ve kucaklaşma seferberliği başlatıyoruz. Yeni bir heyecanla azimle yola revan oluyoruz. Kapısı çalınmadık hane bırakmayacağız. Hiçbir ayrım yapmadan her bir ferde ulaşmayı hedefliyoruz.

Altılı masanın tek derdi birbirine ayar vermek
-Bu süreç muhalefetin ve 28 Şubat ittifakının kendi menfaatlerinden başka hiçbir gayelerinin, millete ve memlekete hizmet olmadığını ortaya çıkarmıştır. Çocuklar ve kadınlar ölürken tüm dünya yarım asrın en büyük ekonomik kriziyle boğuşurken muhalefetin, 6+1 masanın tek derdi birbirlerine ayar vermek. Geçen haftaki tartışmalar bile zillette izzet aranamayacağını bir kez daha ispatlamıştır. Özellikle milletimiz masayı kimin kurduğunu, kimin yönlendirdiğini, masanın altında kimlerin olduğunun, hangi kirliği pazarlıkların döndüğünü gayet iyi biliyor.

2023 Göremeyecekler

Sürekli kavga eden, birbirlerine çelme takan, kapris peşinde koşan 28 Şubat ittifakı, Allah'ın izniyle 2023'ü bile göremeyeceklerdir.

-Ülkemizin geleceğine damgayı beraber vuralım ülkemizi 2053 ve 2073 vizyonuna beraber taşıyalım. Gelin ahdimizi tazeleyelim. Kalplerimizi birbirimize kenetleyelim.

Siyasetin Adı AK Parti ve Cumhur İttifakı

-Türkiye'de siyasetin adresi de merkezi de AK Parti ve Cumhur İttifakı'dır kapımız herkese açıktır.
-Son yıllarda ramazan aylarını ya salgın ya savaş ya da Müslümanlara yönelik saldırılarla geçiriyoruz. İsrail'den hangi düzeyde olursa olsun görüştüğümüz her yetkiliye görüşlerimizi aktardık

-Uluslararası toplumu, BM başta olmak üzere her platformda zulme karşı duyarlı olmaya davet ettik, etmeyi de sürdüreceğiz. Kasıtlı olarak bu şekilde davranılıyorsa o zaman başka hesaplar var işin içinde demektir.

Filistin Saldırılarına Göz Yummayacağız

-Coğrafyamızın en önemli bölgesindeki bu devleti görmezden gelemeyiz. Filistin davasını etkin savunmanın yolunun da İsrail ile makul, dengeli bir ilişki sahibi olmaktan geçtiği açık.

Ancak bu demek değil ki, Kudüs ve diğer Filistin topraklarında kutsallarımıza yönelik saldırılara, işgallere göz yumacağız. Asla. Biz kendi tarihimizin, inancımızın gereğini yerine getirmeyi sürdüreceğiz. Küresel ve bölgesel ihtiyaçların gereği olarak İsrail'le siyasi ve ekonomik ilişkileri geliştirmek için attığımız adım başka, Kudüs davamız başkadır.

Pençe Kilit Operasyonu
-Türk Silahlı Kuvvetlerimiz Irak'ın kuzeyindeki terör örgütü tarafından işgal altındaki bölgeleri temizlemeye yönelik harekata bir yenisini ekledi. Hava ve kara harekatı ile kapsamlı operasyon başlatıldı. Şehit olan 2 kahraman askerimize Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Mekanları cennet olsun inşallah. Pençe Kilit adı verilen harekatla amacımız, hem Irak topraklarını terör örgütü tasallutundan arındırmak hem de ülkemizin sınır güvenliğini garanti altına almamızdır. Terör örgütünün başını er ya da geç ezeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın.

40 Yıllık Terörle Mücadele

-Komşularımızın güven ve huzur içinde yaşayabilmeleri için her çabayı gösteriyoruz. Irak'ta olduğu gibi Suriye'de de aynı noktaya gayret ediyoruz. 40 yıllık terörle mücadelemizde komşularımızdan kendi sınırlarındaki terörün üstesinden kendilerinin gelmelerini bekledik. İçerde ne yaparsak yapalım terörün kökünü kazıyamadık. Bataklık kuruyamadığı için sivrisinekler çoğaldı. Terör örgütlerini artık ülkede eylem yapamaz hale getirdik. Sızmaları ve kaçışları engelledik. Doğu'ya doğru yürüttüğümüz operasyonlar bu amaçlıdır. Arap'ıyla Kürt'üyle Türkmen'i ile herkesi kucaklayan tek ülke Türkiye'dir.

Kandil diye bir yer kalmayacak

-HDP gerçek anlamda sivil siyasi parti olmadığını bir kez daha ispatlamıştır. 28 Şubat ittifakının gizli ortağının yularının Kandil'de olduğunu gösteren bu tavrın takdirini milletimize bırakıyorum. İnşallah yakında Kandil diye bir yer kalmayınca parti görünümlü terör örgütü payandasının varlık sebebi kalkacaktır.

Sorunlarımız sıkıntılarımız var farkındayız
-Ülkemizi yatırım istihdam ve üretim yoluyla büyütmeyi sürdürüyoruz. Sorunlarımız sıkıntılarımız sancılarımız var hepsinin farkındayız takip ediyoruz. Biz terörle mücadele imtihanımızı 40 bin canımızı toprağa vererek geride bıraktık.

Çalışmak İsteyen Herkese İş Var

Yaşadığımız sıkıntılar şükürsüzlüğe, mutsuzluğa isyana sürüklerse asıl felaketimiz o zaman başlar. Can ve mal güvenliğimizin olduğu bir ülkede yaşıyoruz. Çalışmak isteyen herkesin iş bulabildiği müteşebbislere fırsat kapılarının açık olduğu ülkede yaşıyoruz.

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /