Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan gençlere yurt otel müjdesi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaz aylarında seyahat etmek isteyen ancak konaklama imkanı bulmayan öğrenciler yeni bir imkan sunduklarını söyleyerek müjdeyi verdi. Yapılan açıklamaya göre15 Temmuz - 1 Eylül tarihleri arasında ve yaşı 18-25 yaş arasında olan tüm gençlerin yurtlarda ücretsiz bir şekilde konaklama yapabileceklerini belirtti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan gençlere yurt otel müjdesi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kabine toplantısı sonrası yaptığı açıklamalarda gençleri unutmadı.Gençlere müjdeli bir haber veren Cumhurbaşkanı yaptığı açıklamasında  yaz aylarında seyahat etmek  isteyen , başka şehirlerde çalışmak ve staj yapmak isteyen gençlerin hayallarini gerçekleştirmeleri için yurt otel imkanı sunduklarını söyledi.Bu imkana göre  15 Temmuz - 1 Eylül tarihleri arasında ve  18-25 yaş grubu gençler yurtları ücretsiz olarak kullanarak konaklayabilecekler.  


YURTLAR, 15 TEMMUZ-1 EYLÜL TARİHLERİ ARASINDA ÜCRETSİZ OLACAK
Cumhurbaşkanı Erdoğan sevindirici müjdeyi yaz aylarında tüm gençlerin gönüllerince seyahat edebilmelerine kolaylık sağlamak ve sosyal gelişimlerine destek olmak amacıyla yaptıklarını aktardı.


SPOR OKULLARINA DAVET ETTİ
Gençleri spor okullarına davet eden Cumhurbaşkanı Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı spor okullarının 81 ilin tamamında 5-18 yaş arasındaki çocuklara hizmet verecek şekilde açık olacağını ifade etti. Her braştan eğitim veren spor okullarında bir önceki yıl  2 milyon 745 bin kişinin istifade ettiğini söylerken bu yıl ise 4 milyon 100 bin genci sporla buluşturmak için hazırlıklarını  tamaladıklarını söyledi.


.