Cumhurbaşkanı Erdoğan Bayram Namazı esnasında rahatsızlık geçirdi

Bayram Namazı için Ataşehir''de bir camiye giden Cumhurbaşkanı Erdoğan, namaz sırasında kısa süreli bir rahatsızlık geçirdi. İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın son durum.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Bayram Namazı esnasında rahatsızlık geçirdi

Son dakika haberi: Ataşehir Mimar Sinan Camisinde Bayram namazı kılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan kısa süreli bir rahatsızlık geçirdi. Kısa süreli bir rahatsızlık geçiren Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın şu anda durumunun iyi olduğu belirtildi.

Bayram namazını eda etmek için Ataşehir Mimar Sinan Camisine giden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bayram namazı kıldığı esnada rahasızlanarak fenalaştı. Camiden çıkan vatandaşlardan edinilen bilgilere göre olayın gerçekleşme anı şu şekilde bildirildi:

"Arkasında namaz kılıyorduk. Bir anda fenalaştı. Herkes ayağı kalktı, yardım etmeye çalıştılar. Sedye ile dışarıya çıkardılar.5-10 dakika orada tedavi gördü. Namaz daha başlamamıştı. "Cumhurbaşkanı sohbeti dinlemeye geldi. Sonra yavaşça yere yattı. Sonra ilk müdahale burada yapıldı. Sonra dışarıya çıkarıldı"

Namaz Çıkışı Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Açıklama Geldi

Kısa süreli olarak rahatsızlık geçiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, namazın sona ermesinin ardından cami önünde bekleyen basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan rahatsızlığı ile ilgili, "Şekere dayalı tansiyon dengesizliği geçirdik. Doktorlarımızı hemen yardımcı oldu. Şuan iyiyiz. Programımıza devam edeceğiz. Bayramlaşma töreniyle devam edeceğiz. Allah birliğimiz beraberliğimizi daim eylesin. Tüm İslam aleminin Ramazan bayramını tebrik ediyorum" ifadelerine yer verdi.

Katar Açıklaması

Bir gazetecinin, "Katar Maksibet ile ilgili Türk askerinin çekilmesi yönünde bir ültimatom var. Siz ne dersiniz?" şeklindeki soru yöneltmesi üzerine Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bir defa konuyla ilgili şu anda Katar'ın 13 maddeye yönelik tavrını Türkiye olarak biz hem takdir ediyoruz hem benimsiyoruz. Takdir ediyoruz, bir defa bu 13 maddeyle ilgili yaklaşımı biz uluslararası hukuka aykırı buluyoruz. Zira devletler arası hukukta ülkelerin egemenlik haklarına bu denli bir saldırı olamaz" yanıtını verdi . Burada adeta bir devletin egemenlik haklarına bir saldırının söz konusu olduğunu dile getiren Erdoğan, "Ve bir devletin kendi tasarruf alanına girecek kadar bir ileri gidiş söz konusu. Böyle bir şeye kalkıp da onların diliyle bakmak, yaklaşmak bana göre çok çok yanlış. Hele hele Türkiye'nin 2014 itibarıyla savunma iş birliğini yapmış olduğu Katar ile attığı bu adıma müdahil olmak, çok çok çirkin bir yaklaşım" cevabını verdi.

Kamubulteni.com  | İstanbul