Cumhurbaşkanı Erdoğan: Batı Kapılarını Kapattı! 4 Milyon Mülteciyi Biz Besliyoruz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kayseri'deki toplu açılış töreninde konuşuyor. Burada Kayseri'ye yönelik yatırımlardan bahseden Erdoğan, CHP'ye yönelik eleştirilerini sürdürdü. Türkiye'nin 4 milyon mülteciyi beslediğini söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, batı ülkelerinin Suriye'de yaşananlara duyarsız kaldığını belirtti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Batı Kapılarını Kapattı! 4 Milyon Mülteciyi Biz Besliyoruz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan , "Kayseri'deki çalışmaları desteklemek için 2 katrilyon lira destek yaptık. Önümüzdeki dönemde Kayseri'mizi daha büyük hizmetlerle buluşturacağız. Kardeşlerim Anadolunun orta yerindeki Kayseri, istikrar, güven , huzur ve yatırımın , üretimin , ticaretin manasını iyi bilir. Mesele millet ve ülkenin bekası olduğunda kimin banıladığının, kimin yürekten konuştuğunun ayrımını Kayserili iyi yapar. 

DÜNYADA DENGELER YENİDEN KURULUYOR 

Dünyada dengeler yeniden kuruluyor. Bunlar ellerine tutuşturulan uyduruk kağıtlarla aileme, şahsıma, partime iftira atmakla uğraşıyor. Milyonlarca insanın hayatını kaybettiği, on milyonlarca insanın evinden edildiği bir zulüm yaşanıyor. Bunların gözü parti içi koltuk kavgasından başka bir şey görmüyor. 

4 MİLYON MÜLTECİYİ BU ÜLKEDE BİZ BESLİYORUZ

4 Milyon Mülteciyi bu ülkede biz besliyoruz, onlara ev sahipliğini biz yapıyoruz. Batılı kapılarını kapatırken, biz kardeşlik kapısını açıyoruz. Türkiye tarihinin en büyük dönüşümünü yaşıyor. Uluslararası ilişkilerden, ekonomisine kadar baştan sona yeniden inşa ediliyor. Bunlar tek parti dönemine methiye düzmekten öteye tek bir söz edemiyor. Şu anda bir kısmı Kayseri'de yetişen kahraman askerlerimiz sınırlarımız ötesinde başarı üstüne başarı kazanıyor, bunlar kahroluyor. İdlib'de insani ve stratejik başarıdan dolayı tüm dünya bizi kutladı. Ana muhalefet bundan laf etmez. Zeytin Dalı Harekatı'nda neredeyse operasyonu önlemeye kalkacak kadar gönülleri ülkeden kopuk tutum sergilediler." dedi.

DETAYLAR GELİYOR

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA