Cumhurbaşkanı Erdoğan Az Önce Duyurdu! “İnşallah Pazartesi Müjdeyi Veririz…”

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kemer’de bir otelin açılışında konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Az Önce Duyurdu! “İnşallah Pazartesi Müjdeyi Veririz…”

Aşılama ile birlikte Türkiye’nin yeni bir döneme gireceğini hem normalleşme sürecinin hızlanacağı hem de turizmin canlanacağını söyleyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Haziran sonunda sona ereceği kaydedilen KDV desteklerine ilişkin de konuştu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy’un KDV destekleriyle ilgili, “1 ay daha uzatalım” dediğini belirterek, Pazartesi günü gerçekleşecek Kabine Toplantısında bu yönde bir müjdeyi kamuoyu ile paylaşmak üzere konunun ele alınacağını söyledi.

Erdoğan,”Pazartesi günü masaya yatırır, Ulusa seslenişte inşallah bu müjdeyi ayrıca veririz” dedi.

Türkiye’nin seyahat kısıtlamalarından çıkmaya başladığını, Fransa’nın ardından Rusya’nın kararının da memnuniyet verici olduğunu söyleyen Erdoğan, NATO toplantısında Fransa Cumhurbaşkanı Macron ile olumlu bir görüşme gerçekleştirdiklerini ve bunun da meyvesinin alındığını söyledi.

Turizm’de 16 milyon misafirin geçtiğimiz yıl Türkiye’de ağırlandığını söyleyen Cumhurbaşkanı, bu yıl bu sayının daha fazla olmasını beklediklerini belirterek, “Türkiye’de tatil yapan turist ülkemizden kolay kolay vazgeçemiyor, hem ülkemizi tercih edenler hem de ülkemiz kazanıyor” şeklinde konuştu.