Cumhurbaşkanı Erdoğan Artan Fiyatlar Karşısında Biraz Daha Sabır İstedi

Artan fahiş fiyatlar ile başı dertte olan vatandaşlara Erdoğan’dan açıklama geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, biraz daha sabır dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Artan Fiyatlar Karşısında Biraz Daha Sabır İstedi

İstanbul'da düzenlenen 41 Ayda 41 Eser Toplu Açılış Töreni'nde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, vatandaşın sıkıntı yaşadığı fiyatlar nedeniyle ilgili açıklamalarda bulundu. Fahiş fiyatlarla ilgili dikkat çeken bir açıklama yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, vatandaştan biraz daha sabır istedi.

Ne Gerekiyorsa Yapacağız

Yapılan porjeler hakkında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "41 ayrı projenin açılışını yapıyoruz. Eyüpsultan Camimizin çevresindeki binalar, işyerleri ve sokaklar İstanbul'a yakışır bir şekilde düzenlendi. 2 abidevi cami kazandırıldı. Eroksporumuz için bir tesis inşa edildi. Yeşilpınar'da futbol kompleksi, Eyüp spor Kemerburgaz kamp alanıyla birlikte spor tesisleri tamamlandı. Sıfır atık tesisiyle atıkların değerlendirilmesi sağlandı. Gıda sıkıntısı yaşanmaması için aşevi kuruldu. 43 adet park ve peyzaj düzenlemesi hayata geçirildi. Tüm bu eserleri bugün hizmete açıyoruz.

Okul ve karakol binalarının açılışlarını da yapıyoruz. Eyüpsultan'a yapılan yatırımların hayırlı olmasını diliyorum. İstanbul'dan Antalya'ya, Erzurum'dan Gaziantep'e kadar Deniz Köken kardeşimizin tüm birikimini Eyüpsultan'da kullandığını görmekten memnuniyet duyuyorum. İlçemize ne söz verdiysek hepsini yaptık, yapmayı sürdürüyoruz. 2 mahallemizin imar planları ve tapu sorunlarını çözme sözünü verdik, çözüldü. Bu ilçeyi daha ileriye götürmek için ne gerekiyorsa yapacağız’’ dedi.

Biraz Daha Sabır

Fırsatçılara karşı verilen mücadelede kararlı olduklarını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, ‘’Dengesiz fiyatlar durulmaya başladı. Hükümet olarak ülke ekonomisine zarar verme pahasına günlük kazanç peşinde koşanları yakından takip ediyoruz. Bu gözü doymazların hesaplarını ellerine tutuşturmakta kararlıyız. Türkiye'yi son 20 yılda nasıl her badireden çıkarmışsak inşallah bugünkü sıkıntıları da biz çözeceğiz. Milletimden biraz daha sabır ve mücadelemize destek bekliyorum’’ dedi.

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /