Cumhurbaşkanı Erdoğan Açıkladı THY’nin İsmi Değişti Akşener’den Büyük Tepki

Türk Hava Yolları ile ilgili alınan bir kararı bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıkladı. Bundan sonra Turksih Airlines yok.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Açıkladı THY’nin İsmi Değişti Akşener’den Büyük Tepki

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TÜRKSAT 5B Uydusu Hizmete Alma Töreni'nde konuştu. Erdoğan, Bundan sonra uçaklarımızın gövdesine de 'Turkish Airlines' değil, 'Türkiye Hava Yolları' yazacağız" dedi. Akşener duruma sert tepki gösterirken "Biz geldiğimizde onu da düzeltip Türk Hava Yolları yazarız. Ne de olsa az kaldı" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı konuşmada, "Artık 'Turkey' yok, 'Türkiye' var. Bundan sonra uçaklarımızın gövdesine de 'Turkish Airlines' değil, 'Türkiye Hava Yolları' yazacağız. Maziden atiye kurduğumuz köprü sayesinde medeniyetimizden, tarihimizden, kültürümüzden aldığımız güçle yüzümüzü geleceğe dönüyoruz. İnşallah 2053 vizyonumuzu emanet edeceğimiz gençlerimiz, bu bayrağı çok daha yükseğe çıkaracaklardır" ifadelerini kullandı.

Akşener’den Sert Tepki

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bu açıklamasından sonra İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener sosyal medya hesabından sert bir dille kararı eleştirdi. Akşener, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı hedef alarak "Sen böyle saçmalamaya devam et, biz geldiğimizde onu da düzeltip Türk Hava Yolları yazarız. Ne de olsa az kaldı..." dedi.

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /