Corona Kehaneti Tutan Dinçer Güner'den Flaş Sözler

Son dakika haberi: Corona kehaneti tutan astrologdan önemli bir son dakika açıklaması daha geldi. Dinçer Güner 'in yeni açıklaması haberimizde.

Corona Kehaneti Tutan Dinçer Güner'den Flaş Sözler

Son dakika : Corona kehanetleri tutan isimden kritik açıklama.

Ünlü Astrolog Dinçer Güner 2020 yılında olacak olaylarla ilgili bazı açıklamalarda bulunmuştu. Canlı yayında bu kehanetleri söyleyen ve kehanetleri tutan Güner,  corona virüs hakkında uyarılarda bulunmuştu. Coronanın yayılmasını bilen Güner, “Bu salgın bizde daha kontrollü geçecek. İtalya gibi olmayacağız” ifadelerini kullandı. 

İşte o program.

31 Aralık 2019'da katıldığı televizyon programında 2020 yılında neler olabileceğini değerlendiren SÖZCÜ Gazetesi astroloji yazarı Dinçer Güner, Mart 2020 ye dikkat çekerek salgın hastalık olacağı konusunda uyarıda bulunmuştu.

Güner, “2020 yeni bir dünya düzenine geçiş yılı. Bunun için de dibin dibini görmek gerekiyor. 2020 eskinin yıkıldığı çok zor bir yıl olacak. Plüton, Satürn, Jüpiter bir yeni ay etkisi yaratacak.

Bu yeni bir çağın yeni bir düzenin başlangıcı. Mart ayında bir sıkıntı var ama asıl sıkıntı 28 Haziran tarihinden sonra yaşanacak” açıklamasını yapmıştı.