"Çok Sevdim Yalan Oldu" Şarkısıyla Gündeme Gelmişti! Milyonluk Şok!

Kayseri'de uzun yıllardır düğün salonlarında şarkı söyleyen, daha sonra sosyal medyada 'Çok sevdim yalan oldu' isimli şarkıyla kısa sürede üne kavuşan Fatih Bulut'a 1 milyon TL tutarında ihtarname şoku.

"Çok Sevdim Yalan Oldu" Şarkısıyla Gündeme Gelmişti! Milyonluk Şok!

"Çok Sevdim Yalan Oldu" Şarkısıyla Gündeme Gelmişti! Milyonluk Şok!

Kayseri'de uzun yıllardır düğün salonlarında şarkı söyleyen, daha sonra sosyal medyada 'Çok sevdim yalan oldu' isimli şarkıyla kısa sürede üne kavuşan Fatih Bulut'a 1 milyon TL tutarında ihtarname şoku. Fatih Bulut'un, 2008 yılında menajerlik anlaşması imzaladığı Mehmet Adıgüzel, sözleşmeye aykırı hareket ettiği ve başkasıyla anlaştığı şarkıcıya 1 milyon lira tutarında ihtarname gönderdi.

ESERLERİN İZİNSİZ KULLANILDIĞI İDDİASI

Fatih Bulut ile sözleşmesi bulunduğunu söyleyen Adıgüzel, şarkıcının sözleşmeye aykırı hareket ederek başka bir menajerle anlaştığını iddia etti. Aynı zamanda söz yazarlığı da yaptığını belirten Adıgüzel, kendisine ait eserlerin izinsiz kullanıldığını belirterek, Fatih Bulut'a 1 milyon lira tutarında ihtarname gönderdi.

"1 milyon lira tazminat talebinde bulunduk"

Adıgüzel'in avukatı Mehmet Pekmezci, konuya ilişkin basın mensuplarına yaptığı açıklamada, "Son 1 aydır Fatih Bulut tarafından müzik listelerinde seslendiren eserlerin çoğu, söz yazarı besteci olan aynı zamanda da Fatih Bulut'un menajeri olan müvekkilim Mehmet Adıgüzel'e aittir. 2008 tarihinde menajerlik sözleşmesi imzalanmış ve halen yürürlüktedir. Sanatçı Fatih Bulut, popüler olması ile müvekkilim Mehmet Adıgüzel ile yaptığı sözleşme hükümlerine tamamen aykırı davranmaya başlamıştır. Sözleşmenin içeriği incelendiğinde, sözleşmenin ihlali halinde cezai şart olarak 100 bin lira ve her izinsiz katıldığı ve seslendirdiği eser için 10 bin Euro cezai şart öngörülmüştür. Haksız kazanç nedeniyle Fatih Bulut'un tarafımıza 1 milyon lira tazminat ödemesi için ihtarda bulunduk." dedi.

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA