Çocukların Lastik Oyunu Faciayla Sonlandı! 1 Ölü, 1 Yaralı

İzmir'in Bayraklı ilçesinde, çocukların oyun oynamak için yuvarladığı kamyon lastiği, yol kenarında yürüyen 70 yaşındaki Gülbade Kevik ve 79 yaşındaki Dilber Karataş'a çarptı. Korkunç olayda ağır yaralanan 70 yaşındaki Gülbade Kevik, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybederken, Karataş ise ayağından yaralandı.

Çocukların Lastik Oyunu Faciayla Sonlandı! 1 Ölü, 1 Yaralı

Dehşete düşüren olay Gümüşpala 7084 Sokak'ta meydana geldi. Haber merkezlerine ulaşan bilgilere göre, üç çocuk, buldukları bir kamyon lastiği ile oynamaya başladı. Yokuşun başına giden çocuklar lastiği aşağı doğru yuvarladı. Hızla aşağı yuvarlanan kamyon lastiği , bu esnada kaldırımda duran Gülbade Kevik ve Dilber Karataş'a çarptı. Çarpmanın etkisiyle iki yaşlı kadın dengelerini kaybederek yere kapaklandı.

İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerince hastaneye kaldırılan yaralılardan Kevik buradaki tüm çabalara rağmen kurtarılamazken, 79 yaşındaki Karataş'ın ise ayağından yaralandığı öğrenildi. Olaya ilişkin soruşturma başlatılırken, çocukların yaşlarının küçük olmasından dolayı ifadelerinin henüz alınamadığı öğrenildi.  

Mahalle sakinleri, sokaktaki dik yokuş nedeniyle zaman zaman trafik kazalarının meydana geldiğini, bu tür olayların da yaşandığını belirterek yetkililerden önlem alınmasını talep etti.