Çocuk Tacizcisine Mahalle Dayağı! Linçten Zor Kurtuldu

İstanbul Bağcılar'da bir kız çocuğuna tacizde bulunduğu iddiaları mahalleyi ayağa kaldırdı. Taciz ve kaçırma iddialarıyla yakalanan şahıs, mahalleli dayağı yerken, linçten son anda kurtuldu.

Çocuk Tacizcisine Mahalle Dayağı! Linçten Zor Kurtuldu

Çocuk Tacizcisine Mahalle Dayağı! Linçten Zor Kurtuldu

Korkunç olay, akşam saatlerinde İstanbul Bağcılar Göztepe  Göztepe Mahallesi'nde yaşandı. Bir mahallelinin iddiallarına göre, henüz ismi bilinmeyen kişi sokakta oyun oynayan çocukların yanına yaklalşarak burada çocuklardan birini taciz ederek kaçırmaya kalkıştı.

Olayı gören mahalle sakinleri, ortalığı ayağa kaldırdı. Evlerinden çıkan çok sayıda vatandaş, şahsı iki sokak aşağıda kaçarken yakaladı. Olay yerine getirilen şahıs taş ve sopalarla darp edilirken, mahallelinin haber vermesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi svek edildi. Olay yerine gelen polis ekipleri, kalabalığın arasında kalan şahsı güçlükle çıkarırken, bazı vatandaşlar polis aracına çıkarak şahsın kendilerine teslim edilmesi gerektiğini söyledi. Kalabalığı güçlükle aşan polis ekipleri şahsı ve çocuğun ailesini iafde işlemleri için emniyet müdürlüğüne götürdü. Olaya ilişkin başlatılan soruşturma devam ediyor.