Çıplak Pozları Ortaya Çıkan Kadın Memur İşten Kovuldu

Rusya'da bürokraside görev yaptığı esnada Playboy dergisine çıplak poz verdiği ortaya çıkan memurun yeni mesleği belli oldu.

Çıplak Pozları Ortaya Çıkan Kadın Memur İşten Kovuldu

Rusya'da kamu persnoeli olan 27 yaşındaki Anna Anufrieva'nın Playboy detgisine verdiği fotoğraflar ortaya çıktıktan kısa süre sonra istifası istenmişti.

Anna, Playboy dergisinin yarışmasına katıldığında bu tür bir durumla karşılacağını ummuyordu, fakat kamu personeli olduğu için Rus hükümeti yapılanın kamu görevindeki bir personele yakışmadığı gerekçesiyle istifasını talep etti. Ardından da hükümet Anna'nın iş akdini sonlandırma kararı aldı. Daha önce Tyumen Oblast bölgesinde yer alan Tyumen şehrinde yaşayan kadın kamu personeli, bir arkadaşının teşviği ile Playboy dergisinin yarışmasına katılma kararı almış, kısa süre sonra da çıplak fotoğraflarını playboy'a göndermişti.

Güneybatı Rusya Playboy Dergisince düzenlenen güzellik yarışmasında ikincilik ödülü alan Anna'nın bu durumu kısa sürede yöneticilerinin kulağına gitti, kısa süre sonra da istifası talep edildi. Yerel basına yaşadıklarına ilişkin açıklama yapan Anna, "İşverenime saygı duyuyorum ve tartışmamayı tercih ediyorum" ifadelerini kullandı. Uzun süre işsiz kalan Anna'nın bir turizm şirketiyle anlaştığı, bundan sorna turistik yerlere giderek buraların tanıtımında görev yapacağı öğrenildi.