Çiftlik Bank Kurucusu Mehmet Aydın Nerede? Tosuncuk'un Yeri Belli Oldu

Çiftlik Bank kurucusu Mehmet Aydın için tutulan dedektif, onun nerede olduğunu buldu. İşte oaçıklama ve Tosuncuk'un olduğu ülke.

Çiftlik Bank Kurucusu Mehmet Aydın Nerede? Tosuncuk'un Yeri Belli Oldu

Tosuncuk bulundu.

Çiflik Bank mağdurlarının  tuttuğu dedektif , yaptığı araştırmalar sonucu Tosuncuk lapalı Mehmet Aydın 'ın nerede olduğunu buldu. Dedektif Mehmet Uzuner,  yaptığı son dakika açıklamasında Mehmet Aydın 'ın bulunduğu yer ile ilgili "Brezilya'da olduğunu biliyoruz" dedi.

Yüksek kar yapacaksınız diyerek 80 bin kişiden 500 milyon TL 'nin üzerinde para alan ve bu paralarla birlikte yurt dışına kaçan Çiftlik Bank 'ın kurucusu Tosuncuk Lakaplı Mehmet Aydın , son olarak Uruguay 'da lüks bir otomobil içinde görüntülenmişti. 

İNTİHAR ETTİ İDDİASI

Sosyal medya üzerinde dolaşan iddiada Mehmet Aydın 'ın Ukrayna 'da intihar ettiği bildirilid. Ortalığı karıştıran iddia sonrası Ukrayna 'dan açıklama geldi ve Mehmet Aydın 'ın Ukrayna 'da olmadığına yer verildi. 

Milliyet Gazetesi 'nden İdris Emen bugün kaleme aldığı yazısında  Dedektif Mehmet Uzuner  ile yaptığı röportajının detayları aktardı.

İşte o açıklama: "Yaklaşık bir ay önce çalışma başlattık. 2003 yılından beri özel dedektifim. Uluslararası Özel Dedektif Birliği'ne üyeyim. Birliğe üye Latin Amerikalı bir dedektif firmasıyla iş birliği yapıyorum. Mehmet Aydın'ın intihar ettiği veya Ukrayna'da olduğu doğru değil. Aydın'ın Brezilya'da olduğunu biliyoruz. Aydın Brezilya, Paraguay ve Uruguay üçgeninde rahat bir şekilde hareket ediyor.

Aydın'ın ev adresi, kullandığı arabalar, gittiği mekanları fotoğraflayıp görüntüleri avukatlara ileteceğiz. Onlar da bu bilgilerle adli mercilere başvuracaklar."

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA