CHP'de İstifalar Devam Ediyor! Kılıçdaroğlu İstifa Etti mi?

CHP'de yaşanan istifa krizi! 24 il başkanının istifasıyla Kemal Kılıçdaroğlu'na karşı isyan büyüyor. Seçim sonuçları ve eleştiriler toplantıda ele alındı. İmza krizi ise tartışmaları alevlendirdi.

CHP'de İstifalar Devam Ediyor! Kılıçdaroğlu İstifa Etti mi?

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a karşı 12. kez yenilgiye uğrayan Kemal Kılıçdaroğlu'na karşı isyan bayrağı açanların sayısı hızla artıyor.

Kılıçdaroğlu'na Karşı Yeni Hamleler

Ekrem İmamoğlu, Özgür Özel ve Tunç Soyer'in ardından Kılıçdaroğlu'na karşı yeni hamleler yapılıyor.

İddialar: 24 İl Başkanı İstifa Etti

Kılıçdaroğlu ile 81 il başkanının parti genel merkezinde gerçekleştirdiği toplantıda, iddialara göre 24 il başkanı istifa etti.

Toplantıda Seçim Sonuçları ve Eleştiriler Görüşüldü

Kritik toplantının gündeminde, seçim sonuçları ve partiye yönelik eleştiriler yer aldı. Seçim döneminde yaşanan aksaklıklar da ele alınan konular arasındaydı.

CHP'den Açıklama: İstifa Değil, İmza Krizi Yaşandı

CHP yetkilileri, iddiaları doğrulamazken toplantıdaki gelişmeleri aktardı. Bilgilere göre, toplantı sırasında Genel Merkez tarafından il başkanlarından, "Genel Merkez yola devam ediyor, Genel Başkanımıza güvenimiz tam" şeklinde bir metnin imzalanarak yayımlanması istendi.

chp-kilicdaroglu.jpeg

Bazı İl Başkanları İmza Vermeyi Reddetti

Ancak bazı il başkanları, bu metne imza atmayı ve yayımlanmasını reddetti. Muhalif gazeteci Özlem Gürses de konuyla ilgili bir paylaşımda bulundu.

Gürses, "CHP İl Başkanları toplantısında Genel Merkez tarafından il başkanlarının imzalarıyla yayımlanacak 'Genel Merkez yola devam ediyor, Genel Başkanımıza güvenimiz tam' konulu bir metin duyurulması istenmiş. Bazı il başkanları bu metne imza atmaya ve yayımlanmasına karşı çıkmış" şeklinde ifade etti.