Ceren Özdemir Cinayetinde Kan Donduran Detaylar!

Ceren Özdemir cinayetine ilişkin yeni detaylar haber merkezlerine gelmeyi sürdürüyor. Ceren'in ablasının katilin eşgalini polis ekiplerine tarif ettiği öne sürüldü. Baba Özdemir ise katilin kafasında kep olduğunu öne sürdü. Diğer yandan 20 yaşındaki Balerin Ceren Özdemir'e arkadaşlık teklifinde bulunduğu, teklifi reddedilince genç kızı rahatsız ettiği öne sürülen kuryenin cinayetle ilgisi bulunmadının tespiti üzerine serbest bırakıldığı açıklandı.

Ceren Özdemir Cinayetinde Kan Donduran Detaylar!

Ordu'da 21'inci yaş gününü kutlamasına 3 gün kala evinin önünde vahşice katledilen balerin Ceren Özdemir için bugün öğrencisi olduğu Ordu Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi'nde tören düzenlenedi. Törene genç kızın ailesinin yanı sıra Ordu Valisi Seddar Yavuz, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Hilmi Hüler, Ordu Üniversitesi rektörü ile akademisyen, öğrenci ve Ceren'in arkadaşları katıldı.  

Kızının vahşice öldürülmesine ilişkin açıklama yapan Yılmaz Özdemir, "Sabah okula gitti. Akşam okuldan çıkıyor, bale öğretmeni kendisi, özel sanat evinde bale dersi veriyor. Oradan çıkıyor, oradan takibe alıyor onu büyük ihtimalle. Olay evin kapısında oluyor. Bıçaklama olayı da evin girişinde oluyor, binanın girişinde. Otomatik çalışmadığı için ablası yukarıdan anahtar atıyor, kapının açılma sesini duyuyor, biraz bekliyor, baktı gelmiyor, inmek zorunda kalıyor aşağıya. Arkasındaki cinayet zanlısını görüyor, kep var kafasında, yani surat belli değil ve kaçıyor." şeklinde konuştu. Emniyet ekipleriyle sürekli diyalog içerisinde olduklarını belirten baba Özdemir, dün geceden bu yana polis ekiplerinin katili yakalamak için çalıştığını, failin yüz şekline ulaşıldığını düşündüğünü söyledi. Ceren Özdemir'in akrabası olduğu belirtilen Gülen Şanlı, talihsiz kızın bıçaklanmadan önce annesini aradığını ve eve gelince çorba içmek istediğini belirttiğini söyledi.