Çardaklı Belediye Başkanlığı KPSS En Az 55 Puanla Memur Alacak

Çankırı Çardaklı Belediye Başkanlığı KPSS 55 puan şartıyla memur alımı gerçekleştirecek. Başvuru tarihleri ve diğer detaylar belli oldu.

Çardaklı Belediye Başkanlığı KPSS En Az 55 Puanla Memur Alacak

Çardaklı Belediye Başkanlığı'nın İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi Lisans Bölümü Mezunlarından gerçekleştireceği personel alımı için başvurular 13 Ağustos 2018 tarihinde başlayacak. 

İLKÖĞRETİM, LİSE, ÖNLİSANS, LİSANS DÜZEYİNDEN MEMUR ALIMLARINI KAÇIRMAMAK, TÜM İLANLARI TAKİP ETMEK İÇİN KAMU BÜLTENİ UYGULAMASINI İNDİRMEYİ UNUTMA. İNDİRMEK İÇİN TIKLA.  

Konuyla ilgili Belediye Başkanlığı'nın resmi internet sayfası, Devlet Personel Başkanlığı ve Resmi Gazete vasıtasıyla yayımlanan duyuruda "Çardaklı Belediye Başkanlığı bünyesinde 657 sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi olarak istihdam edilmek üzere; Mahalli İdarelere İlk Defa Atanacaklara Dair Sınav ve Atama Yönetmeliği hükümlerine göre aşağıda unvanı, sınıfı, Kalebet derecesi, adedi, nitelikleri, KPSS türü, KPSS taban puanı ve diğer şartları taşımak kaydıyla, belirtilen boş kadroya açıktan atama yoluyla Tahsildar alınacaktır" ifadelerine yer verilmiş, başvuruda bulunacak adayların MEB onaylı Bilgisayar İşletmeni Sertifikasına sahip olması, 2016 KPSS'ye girmiş olması ve en az 55 puan almış olması gerektiği belirtilmişti.

Başvuru işlemleri talep edilen belgelerle birlikte Çankırı İli Atkaracalar İlçesi Çardaklı Beldesi adresine şahsen ya da iadeli taahhütlü posta yoluyla yapılacak. Talep edilen belgeler ve alıma dair tüm detaylar için aşağıdaki başvuru kılavuzu linkine tıklayabilirsiniz.

ÇARDAKLI BELEDİYE BAŞKANLIĞI MEMUR ALIMI İÇİN TIKLAYIN.

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA