Çanakkale'de Ölümlü Kaza!

Çanakkale Gelibolu arasında ki karayolunda seyir halinde olan iki otomobilin kavşakta çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi can verirken, 5 kişi yaralandı.

Çanakkale'de Ölümlü Kaza!

2 kişinin can verdiği, 5 kişinin yaralandığı feci trafik kazası bugün Çanakkale Gelibolu sınırları içerisinde yaşandı.

Gelen bilgilere göre Çanakkale Gelibolu arasında ki karayolunda seyir halinde olan  Sebahattin Kıyak'ın kullandığı özel otomobil kavşağa girdiği esnada, Muzaffer Özdemir idaresindeki bir başka otomobil ile çarpıştı. Kazayı gören çevredeki vatandaşlar durumu hemen yardıma koşarken, ekiplere haber verdi.

2 ölü 5 yaralı

Kısa süre içinde polis ve 112 sağlık personeli kaza bölgesine geldi. Yapılan incelemede araçtan birisinin sürücüsü olan  Muzaffer Özdemir ve aynı araçta bulunan yakını Serap Özdemir'in hayatını kaybettiğini, her iki araçta bulunan 5 kişinin ise çeşitli yerlerinden yaralandığını belirledi. Hayatını kaybeden iki kişinin cansız bedenleri yapılan savcılık incelemesi sonrasında morga kaldırılırken, yaralanan 5 kişi olay yerinde yapılan ilk yardım sonrasında hastanelere kaldırıldı.Kazaya karışan her iki araçta kaza bölgesinden çekilirken, polis kazayla ilgili olarak inceleme başlattı.