Büyük Fırsat! 235 Bin TL’ye Sıfır Araç!

Sınırlı süreli Fiat Egea kampanyasıyla sıfır araç sahibi olmanın fırsatını kaçırmayın! Son günlerde geçerli olan ödeme koşullarıyla hemen başvurun!

Büyük Fırsat! 235 Bin TL’ye Sıfır Araç!

Fiat'ın son günlerde heyecan yaratan kampanyası, "Yarısını 1 yıl sonra öde" sloganıyla büyük ilgi görüyor. Sıfır bir araca sahip olmanın cazibesiyle, sadece 235 bin TL ödeyerek Fiat Egea'ya sahip olma fırsatı için son 4 gün kaldı. Bu benzersiz kampanyayı kaçırmamak için acele edin!

Geniş araç filosuyla dikkat çeken Fiat, Egea ailesiyle rakiplerinden ayrışmaya devam ediyor. Gelişmiş teknolojik tasarımları ve dinamik çizgileriyle dikkat çeken Egea modelleri, sıfır kilometre araç almak ya da mevcut aracını yenilemek isteyenler için kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor.

Son günlerin yaklaştığı bu dönemde, Fiat'ın özel taşıt kredisi tekliflerinden yararlanarak birikimlerinizi değerlendirebilirsiniz. 24 ay vadeli teklif için geri sayım başladı. Fiat, sadece 235 TL ödeyerek bu fırsattan yararlanmanızı sağlıyor. Ayrıca, 24 ay vadeli fırsatıyla kaçırılmayacak bir teklif sunuyor.

Fiat kampanya döneminde, en güçlü donanıma sahip olan SUV modelleri bile uygun fiyatlarla sunulacak. Fiat Egea ailesinden tercih edeceğiniz bir model için yarısını Mayıs ayında ödemeniz gerekecek, kalanını ise bir yıl sonra ödeyebileceksiniz. Ancak kampanyanın stoklarla sınırlı olduğunu unutmayın. Fiat Egea 1 yıl sonra öde kampanyası, kredi koşullarına ve müşteri tipine göre faiz oranlarında değişiklik gösterebilir. Bu avantajlı kampanyadan yararlanmak isteyen bireysel müşterilerin, yetkili satış bayilerine 1 Haziran 2023 tarihine kadar başvurarak iletişime geçmeleri yeterli olacaktır.

Egea ailesi modelleri arasında Cross, Cross Wagon, Sedan ve Hatchback donanımları bulunmaktadır. Her bir model, konforlu bir yolculuk deneyimi sunmak amacıyla özenle tasarlanmıştır. Mayıs ayı güncel satış fiyatları aşağıdaki gibidir:

  • Fiat Egea Sedan modeli: 470.900 Türk lirası

  • Fiat Egea Hatchback modeli: 535.900 Türk lirası

  • Fiat Egea Cross modeli: 549.900 Türk lirası

  • Fiat Egea Cross Wagon modeli: 825.900 Türk lirası

Fiat Egea kampanyasıyla araç sahibi olma fırsatını kaçırmayın! Son 4 gün içinde başvurunuzu yaparak, sıfır bir araca uygun ödeme koşullarıyla sahip olabilirsiniz. Detaylı bilgi ve başvuru için yetkili satış bayilerine başvurmanız yeterlidir.