Bütçe Görüşmeleri Yeni Bir Tarihe Ertelendi, Detaylar İçin Bekleyin!

"TBMM Genel Kurulu, bugün bütçe görüşmelerinin Saadet Partisi Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez'in kürsüde konuşması sırasında rahatsızlanması sebebiyle yarına ertelendi.

Bütçe Görüşmeleri Yeni Bir Tarihe Ertelendi, Detaylar İçin Bekleyin!

Meclis Başkanvekili Gülizar Karaca Biçer başkanlığında toplanan Genel Kurul, öncelikle Danışma Kurulu kararını okudu. Buna göre, bugünkü oturumda ele alınması planlanan TBMM, Adalet Bakanlığı ve Dışişleri Bakanlığı bütçeleri 21 Aralık 2023 Perşembe günkü birleşimde görüşülecek. Ayrıca, 21, 22, 23 ve 24 Aralık'ta yapılması öngörülen görüşmelerin tarihleri 22, 23, 24 ve 25 Aralık olarak değiştirildi.

Meclis Başkanvekili Karaca, tüm siyasi parti temsilcileriyle birlikte hastaneye ziyarette bulunduklarını ifade ederek, 'Sayın milletvekilimize bir anjiyo işlemi yapıldı. Şu anda yoğun bakımda ve müdahaleler devam ediyor. Biz, milletvekilimize ve Saadet Partisi ailesine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz' dedi.

Grup başkan vekilleri de geçmiş olsun dileklerini iletti. AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin, büyük bir üzüntü içinde olduklarını belirterek, 'Dışarıdan izleyenlerin bu konuya zalimane yaklaştığını görmek beni üzdü. Bu, herkesin duygusal olarak yaklaştığı insanî bir durumdur. Bizim buradaki mücadelelerimiz siyasi olsa da biz insanlar olarak birbirimizi seviyoruz, saygı duyuyoruz. Farklı partilerden dostluklarımız, arkadaşlıklarımız var. Düğünlere ve cenazelere birlikte katılıyoruz. Bu sebeple, bu kadar önemli bir durumdayken siyaset yapılmasını istemiyoruz' dedi.

Konuşmaların ardından Genel Kurul, 13 Aralık 2023 Çarşamba günü saat 11.00'de tekrar toplanmak üzere kapandı."