Bursa'da Ters Şerit Faciası! Ölü ve Yaralılar Var

Bursa'nın Mustafakemalpaşa ilçesinde, kontrolden çıkan otomobil, ters şeride girip karşı yönde ilerleyen tırla çarpıştı.

Bursa'da Ters Şerit Faciası! Ölü ve Yaralılar Var

Kazada 2 kişi feci şekilde can verirken, 1'i çocuk 3 kişinin yaralandığı öğrenildi. Kaza öğle saatlerinde Uçkurnalı mevkiinde yaşandı. Bursa yönünden gelerek Balıkesir istikametine seyir halindeki Avni Kılıç'ın idaresindeki otomobil, henüz öğrenilemeyen bir sebeple kontrolden çıkarak karşı şeride geçti.

O esnada Balıkesir istikametinden Bursa istikametine seyir halindeki İsa İncesu idaresindeki tır ile otomobil kafa kafaya çarpıştı. Ortalığı adeta savaş alanına çeviren kazada ilk belirlemelere göre otomobilde bulunan Gülistan Karabulut ve Fatma Karabulut yaşamını kaybederken, aynı araç içerisindeki Avni Kılınç, Fidan Kılınç ve Ceren Kılınç ağır yaralandı.  Kaza sonrası yoldan geçen diğer sürücülerin haber vermesi üzerine olay yerine çok sayıda polis, sağlık ve itfaiye ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri yaralılara ilk müdaheleyi kaza alanında yaparken, sürücü Kılınç ve annesi Fidan Kılınç ile çocuk olduğu belirtilen Ceren Kılınç hastaneye kaldırıldı.

Yaralıların hayati tehlikelerinin sürdüğü öğrenildi.