Bursa'da Lunaparkta Korkunç Ölüm!

Bursa'da Lunapark'ta bindiği oyuncakta fenalaşan lise öğrencisi 16 yaşındaki Rümeysa Arslanbuğa, kaldırıldığı hastanede bir gün sonra hayatını kaybetti.

Bursa'da Lunaparkta Korkunç Ölüm!

Kentte bir çelik döküm fabrikasında çalışan Ahmet Arslanbuğa , Cumartesi günü lise son sınıf öğrencisi kızı ve oğlu ile Kültürpark'taki eğlence merkezine gitti. Burada , kardeşi ile ahtapot isimli oyuncağa binen rümeyse Arslanbuğa bir süre sonra rahatsızlandı. Baygınlık geçiren talihsiz çocuk, durdurulan araçtan indirildi.

Bu sırada tesadüfen parkta bulunan bir sağlıkçı tarafından ilk müdahelesi yapılan Rümeysa, olay yerine gelen ambulansla Muradiye Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Şuuru kapalı olan Arslanbuğa, bir gün sonra doktorların tüm müdahelelerine rağmen kurtarılamadı.

Ölümü ile yakınları ve arkadaşlarını yasa boğan talihsiz çocuğun cenazesi, Adli Tıp kurumu'nda yapılan otopsinin ardından bugün merkez Osmangazi İlçesine bağlı Güneybayır köyünde defnedildi.

Kamudan haberler, gündemdeki son gelişmeler, Bursa haberleri ve daha fazlasını yakından takip etmek için kamu bülteni uygulamasını cep telefonunuza indirmeyi unutmayın.

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA