Bursa'da Dehşete Düşüren Olay! 72 Yaşındaki Adamı Döverek İndirdiler

Bursa'da otobüse binen 72 yaşındaki N.B. isimli şahıs, cihazın ücretsiz seyahat kartını tanımaması sebebiyle tartıştığı şoför ile yolcu tarafından darp edilerek araçtan indirildi.

Bursa'da Dehşete Düşüren Olay! 72 Yaşındaki Adamı Döverek İndirdiler

Başından ve kolundan yaralanan yaşlı adam, hastanede tedavi altına alındı. Olay dün akşam, merkez Osmangazi İlçesi Cemal Nadir Caddesi'ndeki Timurtaşpaşa otobüs durağında yaşandı.

Otobüse binen N.B. iddialara göre, ücretsiz seyahat karıtnı cihazaz tuttu. N.B. ilk seferde okunmayan kartı tekrar gösterdi fakat cihaz yine tanımadı. Bu esnada 55 yaşındaki şoför R.A. N.B.'ye otobüsten inmesi yönünde uyarıda bulundu. Bunun üzerine şoför ile yaşlı adam arasında tartışma çıkarken, ismi tespit edilemeyen bir yolcu da tartışmaya katıldı. Şoför ile otobüsteki yolcu, N.B.'yi darp ederek otobüsten indirdi. Yere düşen şahsın başından ve kolundan yaralandığı öğrenildi. Olay esnasında durakta bulunanlar şoför ve yolcuya tepki gösterdi.

Bölgeye gelen güven timlerinin müdahelesiyle tartışma sona erdi. Duraktakilerin ihbarıyla gelen sağlık ekipleri, yaralı yaşlı adama ilk müdaheleyi olay yerinde yaparken, şoför ve tartışmaya dahil olan yolcu polis ekiplerince gözaltına alındı.

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA