Burç Tarihleri Değişikliği İçin Açıklama Geldi

Son dakika haberi: Önceki gün sosyal medya üzerinde çokça dolaşan iddialarda burçların tarihlerinin değiştiği ve Yılan diye yeni bir burç olduğu belirtildi. Kısa sürede yayılan iddialar sonrası NASA açıklama yapmak zorunda kaldı.

Burç Tarihleri Değişikliği İçin Açıklama Geldi

Burçlarla ilgili NASA 'dan açıklama geldi.

Önceki gün sosyal medya üzerinde ilginç bir bilgi dolaştı. NASA tarafından açıklama yapıldığı , yılan diye bir yeni burç eklendiği ve burçların tarihlerinin değiştiğine yer verildi. 

Sosyal medya üzerinde dolaşan iddialarda yeni bir yıldız keşfedildiği ve bu nedenle burç tarihlerinin değiştiğine yer verildi. İddialar o kadar büyüdü ve yayıldı ki NASA 'dan açıklama gelmek zorunda kaldı. 

Twitter üzerinde yayılan fotoğraftaki iddialarda yeni burçlar şu şekilde verilmişti:

HABERLERE BİLE ÇIKTI

Bu iddialar kısa süre içinde o kadar yayıldı ki haberlere bile çıktı. Haberlerde burçların değiştiği ve yeni burç tarihlerinin belli olduğu iddiaları dolaştı. 

YILAN BURCU

NASA 'nın yeni bir yıldız keşfettiği ve bu nedenle yeni bir burcun oırtaya çıktığı öğrenildi. Yeni burca ise yılan burcu adı verildiği iddia edildi. 

Sosyal medyada iddialar dolaşırken tabi mizahşörler de boş durmadı ve olayı büyüttü. 

NASA AÇIKLAMA YAPMAK ZORUNDA KALDI

Bu iddialar dolaşırken NASA açıklama yapmak zorunda kaldı. NASA, konunun birkaç yılda bir hortladığını ancak kendilerinin burçlara müdahale etmediklerini açıkladı. Babillerin bundan 3000 yıl önce takımyıldızlarını keşfettiklerinde 13. işareti görmezden geldiklerini ifade eden NASA, kendilerinin yaptığı şeyin ise sadece bunun matematiğini hesaplamak olduğunu vurguladı.

Yani burç tarihleri değişmedi. 

Burç tarihleri şu şekilde: